Så sitter man här igen…

…klockan är över midnatt och jag ligger inte och sover. Rätt puckat! Särskilt när jag var dödstrött imorse och lovade mig själv att ramla rakt i sängen när jag kom hem från dagens äventyr i Göteborg. Sådär är det mest hela tiden. Man går och lägger sig för sent, vaknar sjukt trött och drömmer om att gå och lägga sig så fort man kommer hem från jobb och träning och skita i allt annat men så hittar man grejer att pyssla med ändå och så går klockan och det är helt plötsligt en ny dag. Hallåvadhände? Jag vet ju hur viktigt sömn är och jag har dessutom precis läst om det i min nya bibel

När jag stod i duschen i alldeles för varmt vatten alldeles för länge så funderade jag i alla fall på två saker. Dels om det kanske skulle vara en bra idé att springa ultralopp på löpband. Det behöver ju inte vara mycket längre än ett marathon på löpband och det har jag ju redan gjort. Och så funderade jag på om man kan ställa in automatiska intervaller på Polars pulsklockor så att man kan köra 70/20-intervaller med ”pip” istället för att själv hålla koll på tiden.

Nu. ska. jag. sova!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jag har en Polar RS200 och den kan man ställa in intervalltider med. Dock tycker jag att den är lite för begränsad i sina funktioner, så jag hade egentligen velat ha en 800. Men då börjar det ticka pengar också.

    Veronica 2010-01-27 14:29:13
    Svara
  • Jag kör 70/20 intervaller som jag förinställt på min polar pulsklocka,jätte smidigt och bra 🙂

    Elin 2010-01-27 10:51:28
    Svara
  • Jag har också haft svårt för att komma i säng i tid hela veckan och lider av exakt samma dilemma som dig, att jag är såååå trött på morgnarna. Tack för boktipset, lät som en läsvärd bok!

    Jenny 2010-01-27 09:55:30 http://jennyclofqvist.blogg.se
    Svara
  • Petter: hmm, måste spana vidare

    Erika: haha!

    Sara 2010-01-27 09:50:13
    Svara
  • Skärpning tjejen! Ikväll får du se till att komma i säng i tid! =)
    Tänk på att du måste ha massa energi och ork till helgen…

    (Skulle du nu mot förmodan inte komma i säng ikväll heller så är det tillåtet att sova i bilen på fredag, om man sitter i baksätet… ;))

    Erika 2010-01-27 09:25:23
    Svara
  • Haha, känner verkligen igen mig i det där med att inte gå och lägga sig i tid. Det känns som att jag alltid drar ut på saker och ting på kvällen.

    Angående pulsklockor, så har jag för mig att man kan skapa hela program till Polars mer avancerade klockor. Jag saknar det på min, och har spanat efter en sån funktion. Vore ju skönt om klockan kunde sköta hela programmet åt en!

    Petter 2010-01-27 08:49:17 http://pettersutmaningar.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!