Om du har bestämt dig…

Kommer ni ihåg payoffen för Lätta från 90-talet? Men nej nej, jag har inte bestämt mig. Det är ju det som är problemet. Ska jag träna inne eller ute ikväll?

Jag skulle egentligen testat mina nya X-talon Inov-8 på lunchen men jag satt och jobbade till strax innan 4 imorse så hela dagen blev lite förskjuten. På lunchen hade jag inte alls lunch utan satt och jobbade och nu är klockan plötsligt 17 och hur ska jag nu göra med träningen?

Jag väljer mellan utomhuspass och inomhuspass. Löpning och lite backintervaller ute eller intervaller inne, och några burpeesstationer på det. Jag vill gärna testa de nya skorna men tänk om jag får skoskav direkt och bara får till ett halvtimmespass? Då blir jag onöjd, sur och gnällig. Men att springa inomhus på löpband är inte så himla lattjo och jag ska inte överutnyttja det faktum att jag lyckats rätt okej med det de senaste veckorna.

Utsikt från mitt fönster

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Nyfiken på att höra vad du tycker om x-talon dojjorna!!!!

    Carina 2010-01-25 20:42:09 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Hade också beslutsångest innan, men bestämde mig till sist. Ingen träning då jag inte mår helt bra. Skönt när man väl bestämt sig. Jag är alltid supervelig med allt.

    Men väl man har bestämt sig! Så bara bestäm dig för nåt av det och kör på! 🙂

    Jenny 2010-01-25 18:44:35 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Junitjej:
    Jag kunde inte stå för alla annonser som störde sidan: den laddades för dåligt och det blev för fult och rörigt med alla budskap.

    Vilket gym ger dig bäst känsla när du går över tröskeln? Vilket är mysigast och mest inbjudande och bjuder dig på mest träningsglädje? Välj det gymmet! 🙂 Lycka till!

    Sara 2010-01-25 18:32:45
    Svara
  • Har du lämnat Spotlife? Varför isåfall?

    Jag vet inte om jag ska träna på Friskis & Svettis eller på Nautilus. Kan du hjälpa mig att ta ett beslut?

    Junitjej 2010-01-25 18:30:16 http://junitjejen.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!