Vecka 4 är sprängfylld med träningsglädje

Det kommer bli rätt många jobbtimmar framför datorn inatt. Jag hoppas att jag är klar när de 2 CSI-avsnitten strax efter midnatt är slut. Då ska jag ladda kroppen med sömn inför en ny träningsvecka.

Förra veckan var rätt dålig. Nu är ju 5 timmar träning på en vecka inte särskilt dåligt i sig, särskilt inte när nästan alla timmar bestod av högintensiv träning. Men, målet med veckan: att bli sjukt jäkla trött i kroppen så att jag kan vila kommande vecka och bygga upp mig igen, nåddes inte riktigt. Därför förlänger jag förra veckan (som skulle vara en vecka 4 i mitt periodiserade program) till att även innefatta denna vecka. På söndag ser jag fram emot att längta efter lite vila!

Veckan kommer att inledas i Halmstad, innehålla några vändor till Göteborg och avslutas i Stockholm. Imorgon ska jag testa mina nya löparskor! Enligt de som vet så funkar de toppen på snö och is. Och så ska jag köra lite intervaller och coreträna, vilket jag i och för sig gjorde igår också… På tisdag ska jag premiärträna kettlebells med ett proffs och på onsdag ska jag stavlöpa och intervalla igen. Och träna lite ben. På torsdag tar jag det lugnt med ett functional movespass och på fredag vilar jag och umgås med träningsvänner (hörru Erika, skaffa dig en blogg så jag kan länka!) i en bil upp till Stockholm. För då smäller det – det är dags för Nike Convention. Förutom att träna en massa kul grejer vill jag se till att träffa den här toppinglan och så ska jag festa till det på lördagskvällen. På söndagen blir det ännu mer konventträning och det hela avslutas med mitt andra kettlebellspass någonsin. Om jag inte checkat ut innan dess det vill säga.

Alla som ska till Nike räck upp en hand!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Nike känns självklart i helgen – kommer bli grymt! Ska i och för sig dit å jobbets vägnar men kommer ändå kunna vara med och träna en hel del. Längtar!

    Johanna 2010-01-26 11:22:05 http://inreyttre.blogspot.com
    Svara
  • Vem är det som är en toppingla här egentligen!? 🙂
    På lördag smäller det! 🙂

    ÄtaTränaKämpa 2010-01-25 23:04:59 http://atatranakampa.wordpress.com
    Svara
  • Hej!

    Räcker upp en hand jag med.

    Ser du två pigga, glada och starka blondiner jobba järnet med ett gott humör i shopen, så hojta till!

    Hanne 2010-01-25 20:49:55
    Svara
  • Haha, ni är för söta!
    Vem vet om ni fortsätter tjata så kanske kanske… 😉

    Erika 2010-01-25 14:13:23
    Svara
  • Åhhh, önskar önskar önskar att jag också hade kunnat åka på Nike. Jag blev för fattig helt enkelt. Suger…

    soffan 2010-01-25 13:27:32 http://www.metrobloggen.se/soffans
    Svara
  • Jag räcker inte upp en hand. Men jag kan slå runt på kvällen! 🙂

    Grabben 2010-01-25 12:50:53 http://snabbafotter.blogspot.com/
    Svara
  • Det kommer bli ett riktigt trevligt avslut på den här veckan! Kul att ladda om med träningsglädjen herself i bilen. Och ja, Erica borde skaffa en blogg. Har en känsla att den hade varit riktigt bra!

    Ses snart!

    River 2010-01-25 10:19:19 http://riverspringer.blogspot.com
    Svara
  • Jag räcker också upp min hand =)

    Cizzi 2010-01-25 10:02:06 http://aktivera.blogspot.com/
    Svara
  • Ja, äntligen är det dags för Nike!
    Min träningsvecka fram tills dess blir nog tyvärr helt och hållet fokuserad på att bli av med en alltför långlivad förkylning, som redan gjort att gått miste om en massa kul träning (och annat) Suck. Tålamod är visst inte min grej…
    Nåja, har iaf en grym helg att se fram emot – och om jag inte minns fel avslutas den även för mig med kettlebells, blir dock mitt allra, allra första kettlebellspass 🙂

    Ursula 2010-01-25 08:24:10
    Svara
  • Räcker upp en hand!

    Svara
  • jag hade också velat åka till Stockholm på convent! hoppas du får en grym vecka och framförallt helg!! 🙂

    sofia 2010-01-25 07:46:30 http://mylifemygoal.blogg.se/
    Svara
  • Jag var ute och sprang med broddar på löparskorna igår. Helt underbart. Har inte sprungit på länge eftersom jag valt att åka skidor ist. Men nu jäklar. Det funkade perfekt. Halkade ingenting och behövde inte spänna mig alls. =)

    Isabelle 2010-01-25 07:26:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!