Julafton i Halmstad

Vi parkerade bilen i stort sett utanför dörren till vår Halmstadslägenhet i nästan samma minut som Robinson började. Nu har ju Robinson utvecklats till att vara nästan bara trams så desto roligare var det att öppna de paket som samlats på hög under de 5-6 dagar som jag varit borta.

Mina Inov-8 X-talons har äntligen kommit och ja, de passade mina fötter som en askungesko trots att jag vimsade bort mig bland engelska och amerikanska storlekar när jag beställde dem. De böcker jag köpte på nätet har äntligen kommit: Jillian Michaels ”Master your metabolism” och receptboken ”Raw food på svenska”. Och så har jag köpt hem grejer så att jag kan göra en massa super smoothies!

I veckan blev jag tipsad om ”chia-mjöl” så jag bad att få prova och har fick hem en testpåse som jag ska undersöka lite noggrannare. Och så har ett gäng träningskort från Cirkelträna.nu landat hemma hos mig (jag hoppas att alla ni som vann har fått dem också!) som måste testtränas! Det har alltså varit rena rama julafton här ikväll. (Jag har också fått en hel del räkningar och reklam och några kuvert från Ellos som kommer var och varannan vecka…)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Åh så grymt, mycket bättre än samtliga julaftnar man upplevt i modern tid tycker jag. Gillar när man själv väljer klapparna. 🙂

    Mikaela 2010-01-25 22:14:05 http://njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • […] i Halmstad, innehålla några vändor till Göteborg och avslutas i Stockholm. Imorgon ska jag testa mina nya löparskor! Enligt de som vet så funkar de toppen på snö och is. Och så ska jag köra lite intervaller och […]

    Vecka 4 är sprängfylld med träningsglädje | Träningsglädje 2010-01-24 23:55:46 http://www.traningsgladje.se/?p=5659
    Svara
  • […] jag nyss fixat till innehöll några av de nya prylar som jag visade igår. Jag kokade upp havregryn, Dahlblads bake pro proteinpulver, några linfrön, lite chiamjöl och […]

    Gröt innan skidåkningen | Träningsglädje 2010-01-24 10:41:30 http://www.traningsgladje.se/?p=5645
    Svara
  • Idag blev det utför i Bydalen, lite blåsigt och småkallt men ändå skön åkning.
    Vilka paket du fått! Ser fram emot redovisning av mjölet.

    Kramar

    Ps. Kommer du på Workout Åre? Ds.

    Jenny 2010-01-24 01:21:45 http://jennysundin.blogg.se
    Svara
  • Grattis till X-talonsen! Och vad kul att de passade så perfekt 🙂

    Angående chiamjöl så kan jag tipsa om att det är smartare att köra på hela chiafrön – dels är det billigare, dels är chiamjölet pressat så att det inte är lika mycket kvar av omega-3-fettsyrorna längre (vilket är halva vitsen med chia). Man kan beställa i princip säckvis från USA (ekologiskt, tror det är tvåkilospåse jag har) till ungefär samma pris som man får 100 gram mjöl för här.

    Recept på Chia Fresca, det Tarahumaraindianerna dricker i Born to Run och sedan springer dygnet runt på: pressa ner en lime i ett stort glas vatten, söta efter smak, rör ner en rejäl matsked chiafrön och låt stå i kylen tills det bli lite kallt och… eh… slemmigt 🙂 (men det är supergott, jag lovar)

    gullfot 2010-01-23 23:45:26 http://gullfot.blogspot.com
    Svara
  • Åh rena rama julafton var det ja… 🙂 tänkte ändå göra dig lite avundsjuk med att säga att jag har fyra-fem skiddagar i vemdalen framför mig 🙂 det är inte fyskam heller, även om gojibären lockar!

    sanna 2010-01-23 23:38:01 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara
  • Wow vilken lyxig hemkomst 🙂

    Miranda 2010-01-23 23:18:47 http://www.mirandasminut.se
    Svara
  • Åhhhh, börjar ju bli dags för mig också att lägga in en beställning!!

    Carina 2010-01-23 22:26:18 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Härligt Sara! Nästa vända i Åre kommer att bli grym mao! Jag har kört med mina nu i modd/snö/på is och de är lika bra där, som i terrängen!

    funrun 2010-01-23 22:18:51 http://markatta.com/mary/funrun
    Svara
  • Sara:

    Det ska bli roligt att läsa din erfarenhet av skorna, för mig har de varit guld värda ute på terräng passen. kanske inte de ultimata längs Prins Bertils Stigen, men perfekta för lite mera offroad :=)

    /Gax-Staffan

    Staffan 2010-01-23 21:52:06 http://gax-staffan.blogspot.com/
    Svara
  • Det verkar som du varit snäll när tomten kommit med så många julklappar. Men du borde kanske öppna alla…

    Grabben 2010-01-23 21:50:56 http://snabbafotter.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!