Extra extra: Grabben överger Asics

Så som Grabben alltid talat sig varm för Asics kan man nästan tro att han varit sponsrad. Det har varit Asics hit och Asics dit men i höstas hände något för han kom hem från Thailand med ett pas Adidas Adizero LT. Inte nog med det – han gillade sin nya partner och har dag för dag byggt ett allt större avstånd till de Asics som står i garderoben. Visst springer han fortfarande i dem, men det är inte Asicsskorna han pratar om. Nej det är Adidas. Det är Adidasskorna han surfar efter, lyssnar kring och suktar över. Just nu är det Adizerofamiljen som är hans nya kärlek. LT-paret har utökats med ett par Adizero Adios och nu tror Grabben att han kommer bli lika snabb som Adiosfotade Haile.

Inte nog med att Grabben köpt skorna, han har skaffat sig en outfit som går i samma färg och än värre – en Sony Ericsson Satio. Hallå, det är ju jag som behöver en ny telefon och snackar om en Satio! Dessutom var det jag som var ute hos min operatörs butik och fick veta att det inte finns en enda Satio i hela Sverige till mig just nu. Va fasen!

Grabben

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men då kan du ju kolla ordentligt att sation tillfredsställer dina krav på kamera innan du köper. Det gäller att se det positiva! 🙂

    Veronika 2010-01-23 23:54:46 http://pugillaria.wordpress.com
    Svara
  • Hmm, ja, Adizerofamiljen känns faktiskt lite kul och så länge jag inte ser något liknande jag är lika nöjd med hos Asics, ja, då blir det mer Adizero.

    Nya mobilen har kanske inte så mycket med träningen att göra, men snabb måste man ju vara, annars tar de slut!

    Grabben 2010-01-23 23:53:07 http://snabbafotter.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!