Träningsmode vår och sommar 2010

Vårens och sommarens kläder har precis släppts på Röhnisch och Casall och jag har hittat några guldkorn. Ja, guldkorn bokstavligt talat. Metallictrenden har varit lite het de senaste säsongerna men nu blommar den fullt ut även bland träningsplaggen. På modellen på sajten ser det hur snyggt och chict ut som helst och även om jag gillar idén och stilen och tycker att det är både coolt och ballt så kommer jag nog inte att köpa plaggen. Inte ”one piecen” i alla fall. Jackan kan jag tänka mig. Lite lagom mellanmjölkigt sådär.

Vad jag gillar med Casalls vår- och sommarkollektion är färgerna. Den isigt lavendelblå färgen är fantastiskt vacker – mjuk men sval liksom. Och så finns det mycket i kollektionen som är gult vilket är en av mina favoritfärger på kläder även om de gula plaggen är rätt få i garderoben. I kollektionen finns också en hel del rosa, såklart. Vad är väl en sommarkollektion utan rosa inslag? Det känns fräscht och sofistikerat helt klart.

Casall

Från Röhnisch fastnade jag för Mira jacket och Mira pants som finns i vitt och rosa. Det känns som snygga mysplagg, lite juicy couture i en sportigare tappning.

Röhnisch

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jag kan inte riktigt smälta den där one-piece-grejen. Folk hade ju dött om man kommit inglidande i en sån. I alla fall i Kävlinge…

    Anna (orka mera) 2010-01-21 09:35:46 http://blogg.piggelina.se
    Svara
  • Gud, jag håller med dig! Vilken underbar färg på byxorna!!! I love it! ja, de blåa alltså… skulle nog kunna tänka mig den där jackan till… men that’s it!

    Johanna 2010-01-21 09:23:33 http://inshape.blogg.se
    Svara
  • Jag skulle kunna tänka mig de silvriga tightsen!

    Fitnesscoachen 2010-01-20 21:23:44 http://www.metrobloggen.se/fitnesscoachen
    Svara
  • Alltså, tanken om gyllene träningskläder är kanon, men vem ser bra ut på riktigt i dem…. Not blekfisen jag iallafall…

    Miss Agda 2010-01-20 21:22:50 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara
  • Hon längst ner i vitt med Asicsskor, vet du vad det är för Asicsmodell?

    Grabben 2010-01-20 20:40:31 http://snabbafotter.blogspot.com/
    Svara
  • Alltså den där one piece… Jag hade nog fått en chock om någon faktiskt hade kommit i gymmet på sats t ex iförd en sådan dräkt. Men jag gillar annars byxorna, ser coolt ut. Men inte på mig kanske hehe. För blek dessutom. Men såhär på bild så 😀

    Jenny 2010-01-20 16:51:25 http://millbergskan.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!