Längdskidåkning i Orsa Grönklitt

Efter rätt många timmar på vägen kom vi i Göteborgsbilen äntligen fram till stugan i Orsa Grönklitt sent igår kväll. Då hade Frida redan väntat på oss i ett gäng timmar. Själva hade vi roat sett när temperaturmätaren i bilen gick från -5 till -1 och så -19. Men idag är det relativt behagliga -14. Gänget som är här är redan ute och åker längdskidor och jag planerar att dra på mig ett antal lager underställskläder och göra dem sällskap när jag jobbat klart. Ikväll väntar stora invasionen. Då anländer en bil med Stockholmare och en Örebrobil.

Frida, Therese och Erika

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag hade också velat vara med!! Hälsa alla 🙂

    Andréa 2010-01-16 11:28:12 http://lopningolivet.blogspot.com
    Svara
  • Hoppas ni får en härlig skidhelg!

    Svara
  • Anne: jag tar för det mesta ledigt när jag flänger, t.ex. när jag var i åre i december och under mellandagarna. vissa av mina arbetsuppgifter kräver inte att jag är på ett kontor så det spelar ju egentligen ingen roll var jag är då. men som sagt, när jag flänger brukar jag ta ledigt. 🙂 (helst skulle jag dock förlägga sommarsemestern till vinter, jag är en vintermänniska!)

    Sara 2010-01-15 14:57:13
    Svara
  • Hej Sara, jag har läst din blogg sedan i somras och den är helt underbar. Din träningsglädje smittar av sig och jag är också en ”sucker” på Houdiniplagg!!!

    Senaste tiden har du flängt mellan div. skidorter känns det som. Du har kanske ett väldigt fritt arbete så du kan ta ledigt lite hur du vill och ta med dig jobbdatorn? Är du egenföretagare el. anställd?

    Anne 2010-01-15 12:17:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!