Test: Craft underställsboxers

I våras testade jag och några andra bloggare en del plagg för Craft. Vi skrev precis vad vi tyckte om dem här på bloggen (ärlighet varar alltid längst) och så skickade vi en utvärdering till gänget på Craft med våra åsikter och synpunkter: det vi tyckte var bra och det vi tyckte kunde bli bättre. Under några veckor framöver fortsätter testandet och denna vecka har vi testat ett par underställsboxers: Zero WS Boxer.

Jag är inget fan av hellånga underställ på benen. När jag åker skidor vill jag ha underställbyxor i caprimodell och skidstrumpor upp till knäna. Anledningen är nog att jag inte vill ha för mycket instoppat i pjäxorna: det ska vara tunt och inga kanter ska trycka mot huden när pjäxorna är knäppta.

Jag använde dessa underställsboxers när det var rätt så många minusgrader uppe i Åre under mellandagarna. Fantastisk isolation! Jag frös inte om rumpan alls (däremot om knäna men hey, that’s my mistake)! Men… not so sexy. Fast man ska ju inte ha dem överst ändå.

Materialet är typiskt underställsaktigt och det är väl bra. Fast jag gillar ju tight och kroppsnära så det hade gärna fått vara lite mer stuns i materialet. Däremot är de fantastiskt sköna!

Mina tidigare Crafttester:

Vintertights

Vill du veta vad de andra testbloggarna tyckte? Läs mer på:

Spark i Baken

Snabba Fötter

River Springer

Karin Tri

Upp och Hoppa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!