Functional moves!!!

Det blev många utropstecken på den rubriken. Jag har lust att sjunga studentsången, ni vet den där som tjatar ”fy fan vad jag är bra”. Så bra kändes det på träningen ikväll. Fan vad grym och stark jag kände mig!

Med grym och stark menar jag inte att jag gjorde djupast knäböj av alla eller hade bäst balans när vi skulle dansa balett på ett ben, men ärligt talat såg jag heller ingen annan än mig själv – och så instruktörerna som jag höll fokus på. Skillnaden från förra veckan – då jag var totalslut efter ett intervallpass på löpband – var milsvid. Det kändes knappt som om jag tränade samma pass! Förra veckan kändes det som om vi gjorde en miljard repetitioner på samma jäkla benböj på ett ben med omöjliga vridningar och toktunga viktskivor. Idag ville jag köra fler repetitioner och klassen var över på ett kick.

På vägen hem var jag hög av glädje och allt runtomkring mig var så tyst, så stillsamt och så vackert. Jag var glad och lycklig och den känslan tänker jag behålla hela kvällen. Imorgon ska jag jaga fler fantastiska endorfiner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!