Vinn: träningskort från Cirkelträna.nu

Crossfit och cirkelträning är på allas läppar just nu så därför bjuder jag och ganska nya sajten Cirkelträna.nu på en tävling. Cirkelträna erbjuder en kortlek med övningar för hela kroppen. Korten finns i 2 nivåer: basic och elit och för att utföra övningarna behövs ingen utrustning.

Hur man väljer att använda korten är förstås valfritt men på Cirkelträna tipsar man om att dra kort från kortleken och se det som en överraskning vilken övning som kommer upp. T.ex. drar man 15 kort och så kör man varje övning i 1 minut med 15 sekunders vila mellan övningarna. Korten innehåller både styrke- och konditionsövningar.

Bakom idén med korten på Cirkelträna.nu står David Urbach som har en bakgrund inom kampsport (bland annat Judo och Krav Maga), brottning, boxning, styrketräning och löpning. Han tycker att det som gett överlägset bäst resultat är styrketräning. Så nu tycker jag att ni där ute ska testa!

Tillsammans med Cirkelträna.nu tävlar jag ut träningskort till 10 vinnare! Vinnarna får både basic- och elitkorten. För att vara med och tävla om korten skickar du ett mail till traningsgladje (at) gmail.com med följande svar: hur många övningar innehåller basic + elitkorten totalt sett? Bifoga även din adress i mailet!

Tävlingen avslutas på söndag 17 januari.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!