Telefon med jäkligt bra kamera

Min LG Renoir är på väg att möta döden och jag suckar. För det är en toppenfantastisk telefon om den bara hade fungerat lite bättre. Den är allt jag önskar: den har en riktigt bra kamera (8 megapix) och en telefon med radio. På minussidan så har den krånglat lite väl mycket och så är den lite segtänkt.

Vad ska jag köpa nu?

Jag vill ha en telefon som det går att ringa med, som tar riktigt bra bilder – i princip som en bra digitalkamera. Och så vill jag kunna lyssna på radio! Jag är sugen på en iphone men är tveksam till kameran. Just nu hänger ett gäng tavlor i 70×100-format på min vägg bakom soffan. Motiven är från Whistler och Åre och jag har fotat dem med min mobil. Skulle det funka med en iphone?

Att köpa en telefon som är jäkligt bra att ringa med + en riktigt bra liten digitalkamera, är ingen bra kombination. Jag kan inte släpa med mig alla tekniska prylar när jag ska ut i spåret och springa. Däremot vill jag ha en superkameratelefon och en liten men jäkligt bra kamera, typ en Canon G11 – någon som tycker något om den?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!