Snabb styrketräning

Vi har varit på gymmet en sväng igen. Det var Grabben som ville dit och då är det ju dumt att inte följa med. Medan han sprang ett till distanspass tränade jag rygg och biceps. Ett 30-minuterspass. Det kan vara skönt att få det snabbt överstökat ibland: inte för att det är tråkigt eller psykiskt jobbigt att vara där, utan för att det ibland (ganska ofta) inte krävs mer än så. Det är enkelt att träna!

Jag var fortfarande lite trött sedan lunchpasset och det hade inte riktigt gått tillräckligt mycket tid mellan träningstillfällena, så jag tog det för vad det var. Körde lite olika roddvarianter och ryggresningar på golvet och vanliga bicepscurls med stång, hammercurls med hantlar och bicepscurls med hantlar på lutande bänk.

Nu blir det ingen mer träning för ikväll. Istället har jag ätit middag på kycklingfilé fylld med salami och rullad i sesamfrö (körde på varmluft + grill, 15 min i 250 grader) tillsammans med ostgratinerade grönsaker (finns en påse med frysta grönsaker som också innehåller pesto). Funderade på om jag skulle dricka vatten eller champagne till men jag kunde inte bestämma mig så det blev ingenting.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!