Smoothie med spenat

Jag önskar mig ett Blueberry Lifestyle i Halmstad och tills det inträffar får jag reda mig själv. Mina smoothieperioder varierar och just nu är jag inne i en. Tills jag hittat något annat kul som upptar mina idéer, eller när jag tröttnat på att jämt och ständigt diska min otympliga men superfantastiska blender, kommer jag nog testa en del varianter. Ikväll, ja ända sedan middagen tidigare, har jag längtat efter att få göra en smoothie med babyspenat.

Babyspenatssmoothien kallas för Fat Flusher och finns med i den Oxygentidning som jag köpte igår. Enligt receptet ska man ha i mjölk, proteinpulver, babyspenat (färsk), kiwi och vanilj. Jag hade i det där, minus vaniljen eftersom jag kör med vaniljsmak på mitt pulver. Inspirerad av en Blueberrysmoothie jag drack i lördags (vilket känns som evigheter nu) så adderade jag lite nötmix till smoothien.  Nötmixen gör den lite mer energirik (inte optimalt för en kvällssmoothie men toppen för en frukostsmoothie), och ger nog en lite mer dov smak. Det är inte sockersött precis. Men det känns nyttigt!

Imorgon ska jag testa en ny supersmoothie! Det borde ju finnas någon typ av smoothieblogg, precis som den där dagens muffinsajten? Om det inte gör det så vet jag vad jag borde starta… (den här bloggaren som kommentera och samla andras inlägg på smoothies verkar ha tröttnat?)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!