Crossfit på Balance

Efter min första jobbdag på länge mötte jag upp med Miss Agda på hajpade gymmet Balance. Vi hade ett digert crossfitpass framför oss som skulle visa sig ta kål på mina axlar. Passet komponerades via en mailkonversation dagen före och skrevs såklart upp i min nya vita crossfitbok. Jag älskar den redan!

Efter 10 minuters uppvärmning på en crosstrainer körde vi 5 roddintervaller i 1 minut med 30 sekunders vila mellan varje intervall. Sedan körde vi 45 sekunder planka + 45 sekunder jabbar med hantlar eller 8:or med viktplatta framför oss (x 3). Redan där dog mina axlar en smula. Sedan körde vi 45 sekunder utfall med sumoböj med viktplatta (se detta klipp så hajjar ni, känner ni förresten igen en av tjejerna i filmen?) + 45 sekunder dips på bänk.

Block 2 började med pulshöjningar: 5 intervaller á 1 minut med 30 sekunders vila och denna gång körde jag dem på löpbandet. Löpbandet ska bli min bästa vän i vår när jag ska börja träna mer fart och högintensitet så det är lika bra att vänja sig. Sedan tog vi kål på axlarna igen: 10 frivändningar + 10 roddar (x 3) och till sist körde vi ryggresningar + magövningar med rotation och medicinboll (x 3). Ett digert och fokuserat pass som gjorde att vi förtjänade en varsin latte med osötad sojamjölk på närmsta Waynes efteråt. Det är så en måndag ska tas och det är så mina byxor ska sitta lösare inom kort!

Balance

Lite suddiga men väldigt starka Miss Agda

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!