Hemmaträning

Idag är årets populäraste pizzadag. Om inte jag och Grabben varit bortbjudna på nyårsmiddag hos min farmor och farfar hade det kanske ätits pizza även hos mig. Istället blev det löjromsförrätt, revbensspjäll och lingon och pepparkaksglass. Jag lyckades bli övermätt på det också. Innan middagen gjordes det inte många knop. Grabben kom hem sent inatt efter att ha åkt på nyårskryssning ett gäng timmar. Det var han och hans kollegor som stod på pråmen på strömmen utanför Skansen och sköt Stockholms och Skansens nyårsfyrverkeri. Fyrverkeriet riggades i Vaxholm och färden in till ”stan” med pråmen tog sin lilla tid.

Jag hade en morgonjogg som plan men det är inte särskilt mycket morgon när man går upp klockan 11. Dessutom känner jag mig lite trött i höftbörjarna sedan gårdagens långpass. Därför funderar jag lite på hemmaträning. En otroligt smart idé men som inte riktigt fått fäste hos mig. Jag vill så gärna men det blir alltid en halvmesyr.

Hos mina föräldrar (där jag är just nu) står ett hemmagym redo i källaren. Här finns stepmaskin, roddmaskin, motionscykel, pilatesbollar och mattor med diverse träningsfilmer, boxsäck, hantlar och en multimaskin för styrketräning. Men… det väcker inget sug i mig. Jag har svårt att känna någon träningsglädje där. Jag behöver lite stämning. Eller så behöver jag ett tydligt inrutat program som säger exakt vad jag ska göra. Ultraschmultrans nya kärlek, hemmaträningen Insanity, skulle kanske funka. Men den har jag inte själv just nu.

Denna kväll kan sluta på två sätt. 1) Jag skriver upp en exakt träningsplanering för kvällens hemmaträningspass och följer den och sätter mig nöjd i soffan framför Mr Bean. 2) Jag struntar i dagens träning och är nöjd med det jag gjorde igår och det som kommer imorgon och kollar på Mr Bean istället.

Fotografbrorsans trumset och lite maskinerNågra fler träningsprylar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!