Crossfit i källaren

Kors i taket – jag tog mig i kragen och snabbskrev ett kort men intensivt crossfitpass – att köra i hemmagymskällaren – i min nya vita bok full med tomma blad. Boken är tänkt att fyllas med kommande pass: konstruerade bara för mig med crossfittänk som jobbar hela kroppen och som jag kommer lägga fokus på i vår. Jag har en känsla av att det bränner och bygger kroppen mer effektivt än annan träning. Om det är sant får våren utvisa.

På första bladet i boken står nu:

  • Stepmaskin: 3 lugna minutrar, 1 hård, 1 lugn, 1 hård, 1 lugn, 1 hård. Totalt 8 minuter.
  • 10 upphopp, 1 min jägare, 10 upphopp, 1 min jägare, 10 upphopp (för att hoppen ska räknas ska händerna nudda taket).
  • 1 min plankan, 20 armhävningar, 1 min plankan, 20 armhävningar.
  • 10 benböj med axelpress med hantlar, 20 axellyft åt sidan, 10 benböj med hantlar, 20 axellyft åt sidan, 10 benböj med hantlar, 20 axellyft åt sidan (i benböjen ska hantlarna nudda marken så att det blir en lång och dynamisk övning).
  • 12 utfallshopp, 12 skridskohopp, 12 utfallshopp, 12 skridskohopp, 12 utfallshopp, 12 skridskohopp
  • 20 burpees

Svetten lackade rätt rejält och när jag halvvägs in i passet kollade i spegeln hade mascaran smetat av sig lite snyggt under ögonen. Jag hade Ipoden instoppad i sportbehån och när Du Hast spelades så var det precis som att träna på ett riktigt gym. Känslan hade infunnits sig och det gjorde att träningen kändes hårdare. Och roligare.

Nu sitter jag här supernöjd i soffan framför Mr Beans Frankrikeresa och ser fram emot att fylla min vita bok med tuffa pass de närmsta veckorna. Dessutom har Bloglovin äntligen ändrat om min RSS-feed så att alla mina inlägg kommer att registreras om du går in och söker på bloggen www.traningsgladje.se (utan ”wp” på slutet alltså)!

bloglovin

Min vita bok som ska fyllas med träningspass

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!