Funbeat

Jag har loggat varenda träningspass under året på Funbeat. De senaste 2 månaderna började jag även registrera intensitet – ett otroligt nyttigt verktyg. Inte konstigt att jag kände mig trött i början av december: jag tränade alldeles för högintensivt i november. Däremot tränade jag generellt mer i våras jämfört med under hösten. Staplarna mellan januari och maj representerar runt 10 timmars varierad(!) träning i veckan.

Nästan 25% av min totala träning har bestått av löpning. Jag måste därför ha sprungit riktigt mycket under första halvåret med tanke på att jag nästan inte sprungit någonting alls under hösten. Att det var en sådan hög procent skulle jag aldrig gissat på annars.

Totalt sett tränade jag 26 655 minuter under 2009. Det är samma sak som 18 dagar 12 timmar och 15 minuter. 478 pass finns registrerade fördelat på 71% av årets dagar. Ja, det betyder att jag ofta tränat mer än 1 pass per dag. Jag har tränat 259 av årets 365 dagar. Varje träningsdag tränade jag i genomsitt cirka 103 minuter.

Antalet skadedagar under året har varit 0. Det är jag tacksam för.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Ja Funbeat är bra och det bästaste just nu är inte reggningen av timmarna utan reggningen av intensiteten. Supernyttigt att få det svart på vitt! Regga er allihopa! 😀

    Sara 2010-01-02 00:26:05
    Svara
  • Visst är det kul med statistik över träningen! Jag för in alla mina träningspass på Shapelink… det är verkligen motivationshöjande!!
    Grymt snygg blogg du har förresten!

    Ellen 2010-01-01 17:48:28 http://runninghero.blogspot.com
    Svara
  • Åh så bra funbeat är. Ytterligare ett bevis på att den sidan verkligen är en bra träningshjälp. Intensitet slarvar jag med att fylla i. Kanske kan vara något för 2010…

    Gott nytt år!

    Annika 2010-01-01 14:00:03 http://www.tremil.blogg.se
    Svara
  • Har också börjat använda Funbeat under 2009. Med stor glädje ska tilläggas! Märker att jag själv har en stor del i min drivkraft i själva samlandet av minuter. Skruvat kanske, men det hjälper och sporrar mig vidare. Skriv gärna lite mer om hur du planerar din träning, eller kör du s a s på känsla och vad som känns roligt?

    Med tillönskan om ett lika bra och skadefritt 2010 och lycka till!

    CK 2010-01-01 13:03:28
    Svara
  • Vad duktig du är. Och då syftar jag inte på träningen (vilket såklart också är bra) utan att du fyllt i under ett helt år. Jag brukar börja i januari men i mitten av februari så orkar jag inte längre. jag behöver ju inte för träningsmotivationen finns ju där ändå. Men det vore kul att som du verkligen ha ett kvitto på hur året sett ut. Jag lovar att försöka (haha, vilket luddigt löfte) fylla i på Funbeat i år … =)

    Petra Stegman-Axlund 2009-12-31 19:31:49 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Skönt att ha alla pass registrerade. Det där med intensitet ska jag nog också börja skriva in, kan vara en hjälp och knacka på axeln när man känner sig speciellt slut av träningen.
    Nästa år ska jag också fylla i alla pass, nu har jag fyllt i i perioder. Men härligt och peppande att de hur många timmar, dagar, minuter som man har prioriterat sig själv, sin hälsa och träning.

    Gott nytt år!

    frida 2009-12-31 17:54:28 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara
  • Grymt imponerad! :o) Använder mig också av Funbeat, gillar det. Brukar du skriva/läsa i forumen? Tycker där finns otroligt mycket kunniga människor om det mesta, man får alltid svar där snabbt – på allt möjligt 🙂

    Gott nytt år!

    Kram Jenny

    Jenny, Halmstad 2009-12-31 17:16:34 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Intressant! Och grattis till ett skadefritt år och ett härligt antal svettimmar!!

    Jag tänkte faktiskt på det idag att jag aldrig någonsin har registrerat mina träningstimmar per år, har ingen som helst koll på den saken. Brukar föra träningsdagbok i ett par månader tills jag märker att jag glömt göra det en så lång period att jag inte längre kommer ihåg vad jag tränat.
    Började registrera i Polar personal trainer för en månad sedan, men nu har jag även glömt av det för ett par veckor sedan…. Ett nytt försök 2010 för jag tycker verkligen det är otroligt intressant att se sådan här statistik

    Gott nytt år! Kram

    Miss Agda 2009-12-31 17:09:20 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!