POC

Igår var jag och Grabben förnuftiga och köpte hjälm. Att köpa hjälm har för mig blivit en följetong i många delar fördelat på mer än ett år. Under Luciahelgen provade jag hur många hjälmar som helst och bestämde mig för en Sweethjälm. Jag löpte den aldrig, mest eftersom den var så förbenat dyr. 2000 spänn! Lägg på goggles på det och det blev en smärre förmögenhet.

Jag skjuter helst på beslut som innebär införskaffande av saker som kostar stora pengar så det blev aldrig någon hjälm då. Men det har det blivit nu. Jag – och Grabben – har blivit med POC. Jag hittade en hjälm som satt bra till ett bra pris och slog till. Ville helst ha ett par POC-goggles till men de satt nere på näsan på mig så det fick bli ett par Scott.

Grabben däremot köpte ett par POC-goggles till sin POC-hjälm. Dessutom lyckades han som alltid med att hitta de dyraste modellerna. Priset för kalaset blev 6000 kronor, men så köpte han ett ryggskydd också. Nu kan vi börja tävla i skicross!

Grabben i full mundering: hjälm och goggles från POC och skidställ från Craft som han testar och utvärderar precis som jag och Sofy gjort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!