Copperhill Mountain Lodge

Samma hotell, ny ägare. Copperhill Mountain Lodge ägs nu av Choice och det mesta är sig likt. De snygga guldtomtarna från förra året har sprayats svarta och jag önskar mig en sådan hemma i min lägenhet.

Det mesta är också sig likt vad gäller servicen. Det funkar inte att ha ett femstjärningt lyxhotell med servitörer som knappt är torra bakom öronen och som fortfarande glömmer smöret efter andra påpekandet, som serverar kylskåpskallt rött vin med orden ”det har nog fått bra temperatur lagom till varmrätten”. Dessutom missade städpersonalen att tömma papperskorgen innan vi fick rummet. Den var full med ölburkar. Och i diskmaskinen stod använda kaffekoppar.

Men jag gillar dubbelduschen med regnvattenmunstycke från taket. Jag gillar de galet mjuka sängarna med lena täcken. Jag gillar känslan och atmosfären och hade jag varit en kaffedrickare så hade jag gillat Nespressomaskinen på rummet. Eller sviten som vi lyckats uppgradera oss till eftersom det blev något knas med bokningen.

Hotellgymmet är okej. Scandics nyfixade gym äger rätt så rejält vad gäller min erfarenhet av hotellgym!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Nu hittade jag inlägget du snackade om! Tyvärr har de inte nespressomaskin på alla rum, vi hade ingen sådan… jag gillade mycket, men blev förvånad över den femte stjärnan, det var lite slarvigt i köket, saltkaren på borden har skyddsplast som ej var borttagen, äggröran smakade skit, baconen överstekta och sådär. Så visst, fint, men inte lyxlyx. Det riktiga höjdaren var egentligen lobbyn som var helt magnifik att slappa bort ett par timmar i! 🙂

    Mikaela 2010-03-16 13:05:04 http://njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Åh gud, vad fint! Snacka om mysstämning!

    Fitnesscoachen 2009-12-28 06:26:53 http://www.metrobloggen.se/fitnesscoachen
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!