Tis 22 dec: Intervallbaserad träning

Klockan är strax efter 02.00 och jag är nyss hemkommen från en julmiddag. Morgondagens cykelpass börjar om 4 timmar och 30 minuter och det kan jag nog stryka över saker att göra imorgon. Andra saker att bockas av under morgondagen är 1 functional moveklass, 1 löppass, 1 julklapp att inhandla, 1 gäng cupcakes och tryfflar att baka och ja just det – en sista arbetsdag ska ju avverkas. Och så ska väskan packas för ett gäng dagar i Stockholm och Åre och så ska det bli uppersittarkväll med Piper Heidsieck och 3-rätters middag. Det ska bli min nya tradition. Med en sådan list of things to do så är det bäst att jag går och sover nu!

Men jag måste ändå berätta om kvällens träningspass som jag hann med innan den där middagen. Jag körde ett intervallbetonat pass med inslag av crossfit som bestod av intervaller på både crosstrainer och löpband (15 minuter på varje maskin) och sedan växlade jag mellan hopprep och olika sorters hopp på bräda och så mjukstartade jag burpeesarna med att göra vanliga upphopp. Runt 50 minuter långt blev passet – och jag har insett att man kan avgöra hur tufft ett pass är genom att se efter hur svettfläcken på framsidan av tröjan ser ut. Är det en ”splash” så har man jobbat hårt, är det mer en fläck med jämna kanter så har den vuxit fram genom något lugnare men ändock tung och monoton träning.

Nu ska jag sova sju kvart i timmen!

Halmstad har nog minst snö i Sverige men va fasen – vi HAR snö och det är vad som räknas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • UNDERBAR svett-analys 🙂 och om tröjan är genomblöt förtjänar man en vilodag?

    Miranda 2009-12-23 12:30:53 http://mirandasminut.blogspot.com
    Svara
  • En urdum fråga, men du hällde i extra mycket vatten då eller? Typ 1 dl gryn, 1 dl pulver och …… dl vatten? För pulvret suger inte åt sig så mycket eller? Jaja, matlagning är inte min starka sida om jag inte har recept 😉 Haha. Men ja, jag ska testa byta ut mjöl! Men använder sällan mjöl. Får börja baka mer helt enkelt 🙂 Den är ju stor den där burken så man borde använda den. Säkert ett halvår sedan jag köpte den.

    Jenny, Halmstad 2009-12-23 11:02:27 http://millbergskan.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!