Proteinpulver

Det var länge sedan jag blandade dagliga proteindrinkar men använt i rätt sammanhang är det inte så dumt – så jag lade en beställning hos Gymgrossisten för inte så länge sedan. Igår kom paketet med 2 burkar: ett proteinpulver för bakning och ett långsamt kaseinproteinpulver. Vad gäller kaseinet så blir jag lite skeptisk av den flashiga burken men det är värt ett försök.

Jag har testat ett gäng olika kaseinpulver och det finns inget jag direkt ogillar – men inget jag fastnat för heller. Allra godaste proteinpulvret är enligt min mening Eiselt DoublePro banana peanut men några läsare upplyste mig att om jag ville ha ett långsamt protein så var det inte det bästa. Fast nu kommer ni kanske och säger att det jag köpt inte heller är bra? Jag skulle behöva en proteinpulverexpert bredvid mig i soffan när jag Gymgrossistshoppar – det är en djungel!

Till frukost blev det gröt med bakepro, banan och äpple (låt dem koka med från start) och pepparkakskryddor! Pepparkakskryddorna passar fantastiskt till bananen men mindre bra med äpplet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag har en hel oöppnad burk med bakepro hemma jag med. Jag tyckte det lät grymt – men vafasen ska man göra? Tips? Hur gjorde du gröten med det i? Borde nog öppna den snart och börja använda 🙂

    Jenny, Halmstad 2009-12-23 09:20:55 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Hej. Vad är Bakepro? Varför ska man använda det?
    God Jul!!
    Kram.

    Coyntha 2009-12-22 23:03:35 http://www.coyntha.wordpress.com
    Svara
  • Åh, bake pro verkar bra tycker jag 🙂 När det gäller kasein protein är min favorit 100% Casein från ON, speciellt chokladsmaken (chokladtokig som jag är).

    Ebba 2009-12-22 12:45:00 http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
    Svara
  • JAg köpte ett smakneutralt proteinpulver – big mistake! Jag sväljer det för jag tänker att det är bra för mig men kanske att jag ska testa med pepparkakskrydda?
    Jag vill passa på och önska dig och Grabben en fin jul och tack för all inspiration detta år och hoppas ( ?) på ett superbra träningsår 2010!

    magdalena 2009-12-22 11:34:04 http://pladuska.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!