Vinn: Jacka från Columbia Sportswear

Fryser du? Vad bra att du tittar in här i sådana fall! Columbia Sportswear vill gärna förse 2 av mina läsare med varsin jacka så jag har 1 tjejjacka och 1 killjacka att tävla ut!

Columbia Sportswear är ett amerikanskt varumärke med anor från 1930-talet. De gör kläder enligt vad de kallar för demokratisk teknologi – kläder för alla typer av ”outdooraktiviteter” oavsett om man vill leka i parken eller bestiga Kebnekaise.

Nu kan du som tjej vinna en Harlow Parka i storlek medium (eller om du som kille vill tävla åt din tjej). Jackan är försedd med materialet Omni-Tech som är vattentätt samtidigt som det andas. Den har ett interchangesystem med dragkedja och en avtagbar och reglerbar stormhuva, reglerbart och avtagbart snölås och invändig säkerhetsficka.

Du som är kille kan vinna jackan First Descents Parka i storlek large (eller om du som tjej vill tävla åt din kille). Även denna jacka har materialet Omni-Tech som är fuktavstötande och skyddar mot stora temperatursvängningar. Jackan har också komfortstretch åt två håll och laserskurna ventilationshål vid kragen som t.ex. motverkar imma på glasögonen

För att vinna en jacka skickar du ett mail till [email protected] med ditt namn, adress, om du vill vinna en tjej- eller killjacka (i stl. medium respektive large) och svar på denna fråga: jag har redan nämnt att jackorna är försedda med materialet Omni-Tech. Columbia Sportswear jobbar med en hel del andra material, nämn 2 av dessa och vad de är bra för.

Obs! Tävlingen avslutas den 29 december så passa på att vinna dig en extra julklapp som Träningsglädjetomten skickar dig i efterskott!

The Harlow Parka (tjejjackan):

(Fler bilder och mer information finns här)

The First Descents Parka (herrjackan):

(Fler bilder och mer information finns här)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • […] Jag vet att jag är lite tjatig men nu är det faktiskt sista chansen att vinna dessa 2 varma godingar. Tävlingen avgörs vid midnatt! […]

    Columbia Sportswear | Träningsglädje 2010-01-01 13:44:09 http://www.traningsgladje.se/?p=5104
    Svara
  • […] Eftersom bloggen låg nere ett par dagar i samband med min bloggflytt kan du tävla om jackorna ända fram till nästa år. Den 1 januari 2010 avslutas tävlingen – som du hittar här. […]

    Vinn jacka från Columbia Sportswear | Träningsglädje 2009-12-28 07:32:04 http://traningsgladje.se/wp/?p=4932
    Svara
  • Veronika: nu är texten redigerad så testa att uppdatera sidan! 🙂

    traningsgladje 2009-12-20 21:04:58 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Vart ska man skicka ett mejl riktigt? Och vad ska det stå i det? För visst är meningen avbryten mitt i, eller är det bara min dator som bråkar?

    Veronika 2009-12-20 20:33:56 http://pugillaria.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!