Julbad

Igår kväll tog jag mitt julbad. Eller nja, juldusch snarare. Min hy är fnastorr och vinterglåmig och jag måste göra något åt det. Så jag köpte mig ett rescuepack från Lumene. Jag vet inte om det är bra eller inte men jag lät förpackningen övertyga mig. De tre förpackningarna ser i alla fall ut att göra underverk!

Jag har konstig hud som är torrfet och obalanserad och så har jag en t-zon på det. En hudvårdsmänniska konstaterade att jag hade fet hud. En annan sa att jag skulle ha produkter för torr hy, eftersom den var fet på grund av torrheten. Jag blev förvirrad och har sedan jättelänge köpt ingenting. Men nu har jag förskaffat mig vad jag hoppas blir en räddning. Vi får väl se. Jag har redan applicerat alla 3 produkterna men ännu skiner inte hyn som ett resultat av vitamininjektionen. Men det trodde jag inte heller.

Förutom ansiktskickarna har jag scrubbat mig med Chic Passionscrubben som du kan tävla om senast idag och så har jag smörjt in mig med en Vanilla Spice-bodybutter från Body Shop. Den fick jag av Nilla i julklapp förra året och jag hade lite kvar i burken. Men det är nog en färskvara för buttern var lite hård och svår att få jämn. Men den doftar fortfarande fantastiskt. Ungefär som ett doftljus som doftar av jul. Så nu är jag redo, bring on Christmas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Jag brukar köra body butter från Body Shop, kör den gröna burken med oliv i. Tycker den är bra.

    Carina 2009-12-20 14:21:50 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Kanebos grejer är tokbra, men förbannat dyra.
    Men brukar gå att få provexemplar på. 😛

    Har också sån där konstig fet, men torr hy. 🙂 Eller torr, men fet. 😀

    Esroth 2009-12-20 12:18:27 http://esroth.blogspot.com
    Svara
  • Det där med ansiktsvård är en djungel. Jag har också lite udda hy. Den blir torr och fnasig på vintern, främst panna, näsa och haka. På sommaren blir samma område lite fetare. Allt jag testat har gått åt skogen. Men nu använder jag en ekologisk serie som heter Lakhsmi som är helt underbar. Den var precis vad min hy behövde. Extra plus då den är helt naturlig och ekologisk =)

    Cizzi 2009-12-20 10:52:00 http://aktivera.blogspot.com/
    Svara
  • Den där oljan från Lumene är verkligen superbra! Jag använder den bara på vintern just för att man blir lite extra torr. Brukar ta den ett par gånger i veckan innan jag skall gå och lägga mig så kan man smeta på lite extra så ser man ut som en liten nyponros dagen efter.

    jenny 2009-12-20 10:48:27
    Svara
  • Roligt att du tittade in hos mig 🙂
    Ja, det är från Edsbyn jag kommer ursprungligen. Så du är också från de trakterna, skoj!
    Gillar din blogg skarpt, får mycket inspiration härifrån!

    Jennie 2009-12-20 09:21:01 http://jenniemattes.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!