Smalspeglar

Finns det smalspeglar? Alltså, speglar där spegelbilden får en att se liite smalare ut? Inte drastiskt á la Gröna Lund utan bara lite lagom sådär. I sådana fall sitter några av dessa speglar på World Class Nybroplan. Och deras motsatser, tjockisspeglarna, sitter i gymhörnan på Form Friskvård. I alla fall av min egen spegelbild att döma.

Smalspeglar borde monteras in i alla omklädningsrum i alla butiker. Jäklarns vad det skulle säljas bikinis då! Ingen ångest skulle finnas så lång ögat nådde.

Min mobiltelefonkamera (en LG Renoir) är en smalkamera. Denna bild tog jag idag. Jag ser rätt okej ut. Sådär ser jag inte ut i verkligheten. Lustigt hur man kan se så olika ut beroende på var man tittar!

Mitt favoritlinne från Röhnisch som jag ofta, ofta använder till vardags. Det köpte jag påpassligt nog av min själv på Träningsprylar för några veckor sedan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Jepp! På stan här finns det nästan bara smalspeglar i butikerna och i mitt studentrum finns en tjock-spegel. Jag vet ju fan inte hur jag ser ut längre :S

    Dessi 2009-12-20 18:05:14
    Svara
  • Det linnet är så grymt snyggt, vill med ha! 🙂

    Jag tycker att man ser smal ut på Sats Halmstad inne i aerobicsalen. Står ofta hemma och suckar innan jag ska iväg, men när jag ser mig själv i spegeln där tänker jag alltid typ ” fasen det är ju rätt okej ändå” haha.

    Men man ÄR okej, bara det att man inte fattar det själv i sin lilla hjärna…

    Jenny, Halmstad 2009-12-20 13:36:44 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Faktum är att vissa butiker använder sig av sådana knep som ”smalspeglar” och en mer fördelaktig ljussättning för att ”lura” kunderna.

    rosenblom 2009-12-20 13:28:59 http://rosenblom.org
    Svara
  • ATT det finns ja! På StepIn i Östersund är det en spegel som sitter på en dörr i salen som kapar några kilo. Perfekt att stå framför! 🙂

    Jenny 2009-12-20 12:19:43 http://jennysundin.blogg.se
    Svara
  • Inse Sara , du är en snygging!!

    alis 2009-12-19 23:47:52 http://mittalisliv.blogspot.com
    Svara
  • I tester har det visats sig att kvinnor tror att deras silhuett är 1-3 strlk större än vad de i själva verket är. 🙂 Du behöver ingen smalspegel Sara, du _är_ snygg!

    Men jag kan nästan slå vad om att speglarna i gymhörnen på vissa SATS är tjockspeglar! Man ser biffig ut på gymmet, men kommer sedan hem och ser spinkig ut igen.. bara att traska till gymmet! Genialiskt knep! ..eller nåt.. 🙂

    Lotta 2009-12-19 23:00:29 http://www.fullfartframat.se
    Svara
  • Säger som Karin.
    Men jag förstår vad du menar. Ibland kan även vissa träningskläder ha samma egenskaper. Göra en farligt snygg i gymmet eller löparspåret…

    Ellinor 2009-12-19 21:56:02 http://sub40before40.blogspot.com/
    Svara
  • Eller så är det huvudet som inte riktigt hänger med, du förstår inte att det är så du ser ut, snygging!

    Karin 2009-12-19 21:21:10 http://www.karintri.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!