Lör 19 dec: Axlar (och lite lite bröst)

Satan i gatan vilket pass jag hade i dag. Det innehöll allt som saknades igår. Bra med flyt och bra med känsla, trots att vikterna kändes oändligt tunga.

Jag körde på kombon axlar och bröst. Axlar är min nya favoritmuskelgrupp att träna och det beror snarare på att det finns så många kul övningar att göra än att jag är stark. För jag är svag i alla övningar som innebär rörelser ovanför huvudet. Bara därför avslutade jag med 50 reps axelpressar (med lätt vikt) på slutet. Innan dess hade jag gjort ett gäng övningar, de flesta i supersets.

Tyvärr har det gått 2 timmar sedan passet och jag har glömt bort de flesta men i minnet hittar jag drag till hakan med stång, axelpress med stång, axelpress med hantlar, axelpress med halvlutande bänk, sidolyft med tung vikt, sidolyft med lätt vikt på balansplatta. Lyft uppåt i framåtlutad vinkel (dåligt namn på en bra övning som bränner som fan men jag vet inte vad den heter), framåtpress i cc, bänkpress i smith och liggande drag i cc (typ).

Inte nog med att det var ett bra pass: idag har min plan för 2010 klarnat. Och dessutom byter jag blogg om inte ens 10 dagar så STAY TUNED!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Sara! Nu har jag hängt med i din blogg ett tag och vill bara säga tack för att du förgyller vardagen med inspiration och intressanta inlägg! Jag har en fråga; vad betyder egentligen ”cc” i styrketräningssammanhang? Har försökt googla och insett att det verkar finnas en massa ”cc” här i världen, men inget om passar in här.. Kram och god jul från Frida i Linköping! =)

    En annan Frida 2009-12-19 23:33:47
    Svara
  • började nosa på 2010s upplägg lite grann jag också idag. kanske därför man alltid ligger steget före för att man (jag) (och du) just gör det :).

    frida 2009-12-19 20:40:44 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!