Mån 14 dec: Pump på World Class Nybroplan

I eftermiddags begav jag mig ut på nya jaktmarker och träffade instruktören och bloggaren Jessica Clarén på World Class Nybroplan. Det är ett häftigt gym som blandar design med träning. Typ. Ett ganska artsy gym alltså, fördelat på fler våningar än jag höll koll på. Däremot vet jag att det är 2 trappor mellan damernas omklädningsrum och salen där vi körde pump.

I ”pumpsalen” gick allting i vitt och det var mysigt och ombonat. Och mitt ibland oss stod en slavdrivare: Jessica. Hon lyckades göra pumptimmen rätt så kul faktiskt men det kan bero på att nya releasen faktiskt bjuder på en del grejer som jag gillar skarpt! Jag gillar utfallen ”i källaren” men oroas en del av att jag med ena benet är superstel och har svårt att gå ner djupt. Är det höftmuskeln som är kort kanske? Note to self: stretcha mer! Magövningarna i nya releasen skittuffa och därmed skitbra men musiken är nog inte den mest spännande jag hört…

Lite suddig bild men mina armar var trötta från pumpen… bilden föreställer Jessica med vän.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag håller med om att World Class Nybroplan är ett snyggt gym . Jag brukar träna där allt ibland. Jag ska dit imorgon bitti och köra bodypump just i den salen.

    Karin 2009-12-15 22:26:27 http://fitnessochhalsa.blogspot.com/
    Svara
  • Slavdrivare tycker jag inte. Snarare en färgglad energizer bunny som ger massor med glädje och positiv energi till oss medlemmar 🙂 Bäst på WC utan tvekan!

    Sofia 2009-12-15 14:24:39
    Svara
  • Jessica är som en smällkaramell =) Färgglad utanpå och fylld med energi!

    Cizzi 2009-12-15 10:40:18 http://aktivera.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!