Sön 6 dec: Easyline + spinning

Jag är död. Inte själsligt men däremot kroppsligt. Kan någon injicera mig med Oboy, snälla?

Pass 1:

Tid: 45 minuter. 10 minuter i pulszon 3. 20 minuter i pulszon 4. 3 minuter i högsta pulszon – 5. Ett gäng minutrar vars pulszon aldrig registrerades. Maxpuls: 92%. Snittpuls: en bra bit över 70%.

Pass 2:

Tid: 51 minuter. 14 minuter i pulszon 3. 35 minuter i pulszon 4. 2 minuter i högsta pulszon – 5. Maxpuls: 91%. Snittpuls: 81%.

Ett pass easy line är frasen ”skenet bedrar” personifierat. Tänk att något som ser så enkelt ut kan vara så sjukt jobbigt. Dessutom sitter det ofta ett gäng tanter på maskinerna och ser lite lagom omotiverade ut. Men skenet bedrar. Man kan styrketräna och man kan styrketräna. Man kan springa och man kan springa. Och man kan ta mig fasen köra easy line och köra easy line. Skillnaden är inställningen och hur pass mycket man ger. Jag försökte ge allt, jag sprang och hoppade upp och ner på de där brädorna som en dåre mellan stationerna och tog nästan kål på mig själv.

Till spinningpasset efteråt var jag tvungen att köpa en Powerade för att överleva. Men det var på håret. Ändå var jag fast besluten att köra ända in i kaklet. Anledningen till att det höll hela vägen heter Dennis. Jag utnämner honom härmed till Form Friskvårds stolthet. Jäklarns vilken grym instruktör!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hihi, injicera O’Boy, du är rolig du 😉

    Petra 2009-12-06 19:42:17 http://egokick.blogspot.com
    Svara
  • Verkar som du tagit ut dig helt underbart mycket 🙂 håller med dig helt gällande Easyline! FY FAN Vad det kan vara jobbigt! Sedan finns de alltid de personerna som går därifrån helt lugnt och utan svett som inte tagit i ordentligt… Men man får träna som man vill, det får man, men jag tycker bara det verkar så onödigt att gå och träna om man inte vill ge allt. Jag blir alltid knallröd och helt DÖD efter ett pass Easyline och om min sambo är i gymmet när jag kommer ut från salen brukar han ofta fråga om jag varit på samma pass som de andra… Haha! Men ska man träna ska man göra det ordentligt =)

    sanna 2009-12-06 18:24:30 http://capturethismoment.blogg.se/
    Svara
  • Vad söt o lurvig du har blivit 😉 (Fasst söt har du alltid varit) Bra kört!!

    Har en liten kommentar till ditt inlägg om sponsrade grejer också: Att man måste skriva/ gärna vill skriva att man köpt produkten själv måste inte betyda att folk tappat förtroendet för en personligen utan för bloggarna i allmänhet. När det finns så mkt sponsring som inte nämns på bloggarna så vill man själv vara på den säkra sidan och skriver att man köpt produkten! Sedan så fick jag en gång en kommentar om ”produktplacering” om en Nike-väska som jag köpt (och skrivit att jag KÖPT) och när jag påpekade det igen så fick jag en kommentar att ”men även det att man köper produkter och skriver gott om dem kan vara produktplacering för då kanske man hoppas att man ska få produkter från företaget”. Vi vet ju båda att det inte fungerar så, men såna kommentarer visar hur svårt ämne det är för oss för inte vill man sluta tipsa om bra produkter oavsett om man köpt dem eller fått dem….

    Miss Agda 2009-12-06 18:00:45 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!