Möte med SATS

På tisdag ska jag träffa ett gäng på SATS, bland annat deras VD och marknadschef. Jag kontaktade deras VD för någon månad sedan eftersom jag bestämt mig för att sluta träna på SATS och jag ville att han skulle veta varför. Vilken VD skulle inte vilja veta det, tänkte jag. Särskilt som jag faktiskt gillar SATS riktigt mycket!

Jag vet vad jag tycker om SATS, både det som är bra och det som är mindre bra. Men jag tar gärna emot dina synpunkter och framför dessa också. Vad tycker du om SATS? Vad tycker du är bra, vad tycker du kan förbättras? Kommentera gärna eller skicka ett mail till [email protected]! Var gärna så konkret som möjligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Hej!
    känner en oerhörd stress av att bara komma in på sats. Personalen jagar mig och jag känner mig inte ”hemma” där. Personerna ska gärna veta så mycket som möjligt om mig och den ena försöker överträffa den andra, lite som konkurrenter slåss personalen om sina medlemmar.

    Jag känner av stämningen och den är inte bra. Om det är det nya avtalet har jag lätt att tro. Vem vill jobba på ett gym som anses vara ett av det bättre när personalen inte ens blir behandlade som folk? jag gjorde ett misstag som skrev in mig som medlem.

    Angelica 2010-10-04 16:10:37
    Svara
  • Tränar på Sats och är nöjd med instruktörer och pass. Tycker att anläggningar är sunkiga och gamla. Har tränat bara på Sats så vet inte hur mycket andra månadskort kostar men tycker att man borde få fräscha och nya gym för pengarna. Tränar i Gbg och varken Kungsgatan eller Kompassen är ny trots att de ligger i centrum. Men Frölunda och Landala är ju nyare och därmed fräschare. Tycker att SATS borde göra ett facelift och renovera ordentligt!

    My 2009-12-08 06:54:43
    Svara
  • Ja, det tycker jag också hade varit kanon!

    Jenny, Halmstad 2009-12-07 18:14:21 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Jag tycker att fler gym ska återinföra 10 gångers kort så man kan träna vissa pass och tillsammans med SATS folk ibland. Självklart till ett rimligt pris.

    frida 2009-12-07 17:20:03 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara
  • Tillägg: jag vet att man kan ha såna kort där man får träna fritt i hela Sverige och liknande, men detta är ganska mycket dyrare och känns inte heller så lockande när man tränar i en annan stad max 1-2 ggr per månad… 🙂

    Jenny, Halmstad 2009-12-07 15:28:42 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Det kostar 150 kr att träna en gång på en annan anläggning än den man är medlem på. Detta tycker jag faktiskt är ganska hutlöst, när man faktiskt är medlem och betalar en medlemsavgift på en ort. Jag har ju kort i Halmstad och det är där jag tränar oftast. Men jag pendlar till min pojkvän i Malmö på helgerna, och jag tycker då det är hutlöst att betala 150 kr per gång om man tränar kanske 1-2 ggr i månaden, max.

    Det finns andra gym som är billigare och där man inte ens är medlem, men det hade varit jätteskönt kunna träna på Sats eftersom det är i den kedjan man tränar och ”känner sig hemma i”.

    Kort och gott, 150 kr för ett pass när man redan är medlem i kedjan tycker jag är på tok för dyrt!

    Jenny, Halmstad 2009-12-07 15:23:10 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Tycker de är alldeles för angelägna om att man ska bli kund där. Fyllde i en blankett på internet om 1 veckas provträning som jag de senare skrämde bort mig ifrån pga 10 telefonsamtal på 2 veckor om att jag skulle komma dit.

    Linnea 2009-12-06 21:49:50
    Svara
  • Vad spännande! Jag har faktiskt bara tränat på SATS 2-3 gånger så jag har inget att komma med. Var bara i gymmet och tyckte det var fräscht och personalen var trevlig när jag kom. Enda minnet 😛

    sanna 2009-12-06 21:35:04 http://capturethismoment.blogg.se/
    Svara
  • Vilket härligt initiativ! Ska bli kul att höra hur det tas emot!!!

    Helena 2009-12-06 20:42:31 http://h-examino.blogspot.com
    Svara
  • Jag är ju fortfarande nykär och kan nog inte komma med några konkreta förslag.. Jag går liksom i ett rosa skimmer 🙂 Men det finns säkert andra som kan hjälpa Dig..

    Men jag tror ju definitivt att Du om n¨gon kan påverka och önskar Dig lycka till!

    Ha en mysig 2:a advent!

    P.S Imorgon ska jag kliva upp 15 min tidigare så jag hinner kolla Träningsprylar innan jobbet som börjar kl: 07.15 🙂 D.S

    Pernilla 2009-12-06 20:19:44 http://bumbisplace.blogspot.com
    Svara
  • Jag tycker du ska fråga SATS hur dom inte kan skämmas över sitt nya kollektivavtal för receptionisterna. Inget obtillägg…

    E 2009-12-06 19:53:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!