Min kväll i bilder

Det där pepparkakhuset var för jäkla jobbigt att fixa med. Det var allra roligast i början… När jag gjort taket så tröttnade jag på att limma fast godisar så jag fuskade och spritsade fönster på sidorna istället. Och så snålade jag på nonstopen så att jag kunde äta dem själv.

Glaset med bubblet är också rätt jobbigt. Grabben har öppnat en megastor flaska (jag önskar det var Piper Heidsieck, min favorit) som behöver tömmas eftersom han ska montera på någon pyroteknisk effekt på den så att man vid scenframträdanden kan spruta fontäner istället för skumpa. Jag tror att det mesta av innehållet kommer att tömmas i vasken istället för i min mage och lika bra är väl det (men synd på så god skumpa).

Det är med andra ord helt vanlig fredagskväll hemma hos Grabben och Sara! Samtidigt funderar jag över morgondagen. Ska jag ”offra” 5 timmar på Vinterstudion under lördagens bästa timmar? Ska jag istället gå en vända på stan, vilket låter trevligt det med, men stan ser ju likadan ut som den alltid gör och vad ska jag egentligen göra där? Eller ska jag träna fastän jag har inplanerad vilodag? Ska vi vara så ambitiösa att vi åker på en ”utflykt”? Och var sjutton åker man då?

Funderingarna får mig att för första gången hitta en negativ aspekt med att ha flyttat till Halmstad. Mina kompisar är ju inte här! Hade jag varit i Stockholm kunde jag föreslagit en date med några av de många fina träningsbloggarna. Det finns ju fina träningsbloggare här med (har jag missat någon? Ja, en!), men inga jag känner på samma sätt… (förutom den där ”ena” då)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Hej Sara! Nej, tyvärr har jag ingen blogg. Hade en ett tag men jag är så förbaskat dålig på att uppdatera så jag gav upp 🙁 Men jag finns på FunBeat (och msn). Vet inte vad man söker på på FunBeat, men jag heter Sara Jonsson och min e-post har du ju fått med inlägget.

    Sara 2009-12-09 23:14:56
    Svara
  • Sara: bra idé! har du en blogg? 🙂

    traningsgladje 2009-12-07 23:22:45 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Hej Sara, nästa gång du saknar vänner i Halmstad.. häng med mig vettja 🙂 Jag bor förvisso i Helsingborg, men det är ju inte sååå långt. Dessutom heter jag också Sara, å det är ju väldigt praktiskt! Kram kram!

    Sara 2009-12-07 22:32:45
    Svara
  • Jag tyckte ditt pepparkakshus blev himla fint 🙂 Själv ”offrar” jag tid på Vinterstudion, men som du ser på tv är det rätt fult väder här så är inte sugen på att gå ner på stan ändå, var ju där o trängdes igår.

    Vore jättekul att mötas upp också =) Har inga speciella planer så. Blir väl skidåkning, kolla på WC, och kanske lite fest 🙂

    sanna 2009-12-05 12:29:19 http://capturethismoment.blogg.se/
    Svara
  • Pepparkakshuset blev ju jättetjusigt!

    Pernilla 2009-12-05 10:35:00 http://bumbisplace.blogspot.com
    Svara
  • Snyggt huset blev!

    thePilla 2009-12-05 08:42:02 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Snyggt jobbat med pepparkakshuset! Men det är ju alltid roligast i början… Jag minns hur det var när vi gjorde pepparkakshus hemma på den tiden man bodde hemma, alla tyckte det var roligt i början men sen droppade en efter en svärande ifrån – och kvar blev den enda i familjen som begåvats med tålamod (pappa) och fick fixa klart… 😉

    Hoppas du får en trevlig lördag och kommer på nåt kul att göra!

    Prralin 2009-12-05 08:26:13 http://prralin.blogspot.com
    Svara
  • Sara:

    Det blev ett jätte fint pepparkakehus klart impad, ha en bra tränings helg

    Staffan

    staffan 2009-12-05 00:43:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!