Sön 29 nov: Skyltsöndag och jogging

Det har varit en bra dag idag. Första advent och skyltsöndag och en riktigt bra skiddag på TV. Jag halvsov visserligen framför damernas lopp klockan 10 men hade vaknat tills dess att herrarna skulle åka. Petter Nortug vann i vanlig ordning. Man kan tycka en mängd grejer om honom men jag imponeras av hans sätt att fullkomligt ta ut sig!

På eftermiddagen gick vi en sväng på stan och drack mängder med glögg som serverades i var och varannan butik. Jag köpte ett par vita vantar med (fejk)pälskant på Stadium för 99 kronor. Det blev också dagens enda shopping. Jag var inne en sväng i rätt många butiker men orkar liksom inte med att handla något. Det finns mest bara en massa tunikor överallt och det spåret är jag inte alls inne på (då skulle jag även behöva köpa stövlar och en massa leggings…).

När vi kom hem fick jag möjligheten att sällskapa med Grabben på en löprunda och det händer inte så ofta numer. Det hade börjat duggregna och Grabben grymtade missnöjt medan jag sprang runt och myste. Här och var lade vi in några fartökningar och med ens var vårens målutstakat. Jag ska bli snabbare på milen till i sommar. Tillsammans med målet att springa Jämttriangeln så kommer våren och sommaren att bli händelserik. Men först – jul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Mysigt med julskyltning! Såg dig inne på Stadium när du handlade, jobbar där, men vågade mig inte riktigt fram. Ska på medlemsrådgivning på Form imorgon så vi får se vad de kan erbjuda mig 🙂

    Matilda 2009-11-29 23:23:24 http://mrantala.blogg.se
    Svara
  • Vad roligt att höra att du tyckte om bilderna 🙂 får alltid ett supersmile när jag hör något sådant! Oh, julskyltning! Härligt värre!

    Maria 2009-11-29 20:58:31 http://smakexplosion.blogg.se
    Svara
  • vilken mysig söndag det lät som!

    sanna 2009-11-29 20:20:49 http://capturethismoment.blogg.se/
    Svara
  • Vad gulligt. Familjen Craft 🙂

    River 2009-11-29 19:34:49 http://riverspringer.blogspot.com
    Svara
  • tusen tack för tipset. låter kanon, har varit inne o kollat runt lite på deras hemsida.. sov du med skenorna ? va inte det obehagligt ? å höll det 3 år, det är ju bra när det håller så länge.. ha en trevlig kväll. kram

    Emelie 2009-11-29 18:50:50 http://fitnesspajas.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!