Lör 28 nov: Familjen Macahan och lite spinning

Familjen Macahan kom emellan mig och morgonens pump. Zeb och gänget höll mig vaken till strax efter klockan 03.00 inatt. Att komma upp till 10-pumpen var svårt. Dessutom var det oförnuftigt. Jag tränade pump i måndags, crosstraining i tisdags och överkroppsstyrka igår. Det är inte direkt så att jag behöver någon pump idag. Mitt avhopp från pumpen gör att jag ligger på minus 1 träningstimme enligt schema men det oroar mig inte. Jag hämtar in den imorgon om inte annat!

Jag inkasserade 1 timmas spinningträning klockan 11. Jag hade helst velat skriva 1 timmas träningsglädje men nja, inte riktigt. Det berodde i och för sig kanske på att jag hade ett par illasittande trosor på mig som jag hade velat rätta till redan efter de första 10 minutrarna men det går inte att börja fixa med sådant mitt bland massa människor i en spinningsal. Passets absolut bästa del var när vi fick köra fritt till låten Halo. Jag valde lätt stående klättring och det gick upp för mig att det är en otroligt bra låt. Nästan lika bra som No air. Men bara nästan. Nu: 1 glas O’boy med mörk chokladsmak, sedan omladd inför nästa pass.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • M: jag använder tyvärr inte cykelbyxor. jag har vanliga träningstights. dessutom är en vanlig cykelsadel förmodligen bättre att cykla på än en spinningsadel under längre tid. man får mindre ont i rumpan t.ex.

    traningsgladje 2009-11-28 22:46:12 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Trosor? Under cykelbyxorna ska man aldrig ha trosor….. Fråga vilken cyklist som helst

    Bra kämpat!

    M 2009-11-28 19:21:08
    Svara
  • Ville bara säga: härlig blogg! Brukar kika in här och lämnar ofta datorn leende. Speciellt om träningspeppen inte infinner sig – efter ett besök här kan peppen helt plötsligt existera! Och samtidigt alltid lika skönt att höra att människor inte är maskiner. Illasittande trosor KAN vara det värsta som finns 🙂 Keep up the good work 🙂

    Maria 2009-11-28 16:32:07 http://smakexplosion.blogg.se
    Svara
  • Åh, jag är helt insnöad på Halo just nu faktiskt, grymt bra låt!

    Mikaela 2009-11-28 14:35:17 http://njutmaten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!