Fre 27 nov: After workspinning

Jag klev in på gymmet och bytte om och var taggad till tusen, men det kändes som om det bidde en tumme av det hela. Jag ville träna fullt ös medvetslös men det blev mest bara ljummet. Vad gick fel? Jag vet inte.

Eller jo jag vet. När jag cyklar en klass och instruktören inte ger en enda hint om hur långt ett block är eller ett visst moment är, ja då är det svårt att lägga sig på rätt nivå. Ska vi cykla på nivå 5 av 5, så vill jag veta om vi ska cykla så i 30 sekunder eller 2 minuter. Min nivå 5 är olika vad gäller växel beroende på hur lång tid vi ska ligga på den nivån. Jag tycker det är så himla självklart men tydligen är det inte det för nu har jag cyklat för ganska många instruktörer som inte ger särskilt många tidsdirektiv (läs: oftast inga alls). Varför? Jag kan ändra mig och tycka att det är bra utan tidsdirektiv, men då måste jag förstå varför. Just nu fattar jag ingenting. Please enlighten me!

Dagens pass blev ett 75%-igt pass och det är väl rätt okej det med. Särskilt som morgondagen innebär 4 timmars träning. Jag är extremt taggad att genomföra alla planerade träningstimmar denna vecka, särskilt eftersom Soffan skrev i en kommentar att hon skulle bli sjukt imponerad om jag grejade det. Och det är klart att jag vill imponera!

Julgran från gymmet. Det ska tydligen vara en vit jul(gran) i år!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • hehe: du verkar inte ha läst min blogg särskilt mycket. det finns många instruktörer jag har hyllat, även de på mitt nya gym som jag nyss bytt till. läs lite till och återkom sedan. vad jag kan hålla med om är att jag har krav på min träning. och ja, jag är instruktör – men i en helt annan träningsform.

    traningsgladje 2009-11-28 22:44:30 http://traningsgladje.se
    Svara
  • […] november 2009 av annastei Den tydliga trenden ikväll verkar ha varit att köra AW genom att träna. Det har inte jag gjort. Jag […]

    Träningsfri AW « Egen svett luktar bäst 2009-11-28 19:44:24 http://egensvettluktarbast.wordpress.com/2009/11/27/traningsfri-aw/
    Svara
  • Hehe: men va? Vafan kom det ifrån? Tycker det är konstigt att så många människor läser bloggar som de stör sig på. Varför då läsa dom? Verkar otroligt korkat.

    Jenny, Halmstad 2009-11-28 19:29:02 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • du verkar vara missnöjd ganska ofta med många instruktörer och klagar rätt ofta. vad som kanske skulle ge mer effekt än att ständigt klaga i din blogg är att ge konstruktiv kritik till instruktörerna istället. tror det är större chans att det når fram och att du får som du vill 😉 eller kanske du ska prova på att instruera en cykelklass själv så kanske du tänker om och inte klagar så otroligt mycket. tråkigt egentligen. man får intrycket att du tror att du är störst, bäst och vackrast. men det kanske du är också? du vet ju trots allt mest om träning……… enligt dig. hahaha skrattretande.

    hehe 2009-11-28 18:45:40
    Svara
  • Ja, jag håller såå med. Blir nästan grinig på så dåligt upplagda spinningpass. Är bortskämd från träningen med min härliga spinninginstruktör Lena som alltid har jättebra kartor över ”banan” som vi ska köra. Man vet precis hur man kan disponera krafterna för att orka köra skiten ur sig så maximalt som möjligt (vilket jag föredrar när jag kör spinning).

    Millis 2009-11-28 15:59:01
    Svara
  • Ooooo, den där granen var ju för läcker! Precis i min smak! 🙂

    Petra 2009-11-27 22:49:53 http://egokick.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!