Tor 26 nov: Body combat + PT-styrketräning

Jag had en inplanerad virtuell träningsdejt ikväll men jag blev ”stood up”. Igår när jag fikade med River så upptäckte vi att vi båda hade ett inplanerat combatpass ikväll – vid ungefär samma tidpunkt. Så vi bestämde oss att ta ett pass ihop: River på Sportlife och jag på SATS. Same same, but different liksom. Men, jag fick träna ensam ändå. Eller, ensam och ensam, jag hade ju en smockfull sal som sällskap, så det gick rätt bra ändå.

Efter combaten körde jag överkroppsstyrka med min PT. Vi kör medeltungt, 8-10 reps och håller runt 1 min mellan varje set och varje övning (vi kör superset) för att hålla tempot uppe, men inte like tätt inpå som superset helt utan vila. Jag hade träningsvärk i triceps sedan cirkelträningen i tisdags men det gick visst rätt så bra att träna den muskeln ändå.

Kvällens höjdpunkt var latsdragen i cc. Jag har bara gjort den på vanligt sätt förut, och förbannar den typ alltid eftersom det blir så tungt för greppet. Och så gjorde vi en skoj övning för baksida axel i cc där man står böjd framåt och drar utåt/uppåt. Den tog!

Mellan combaten och PT-träningen konstaterade jag att om 8 timmar skulle jag upp och äta frukost. Det blir en tuff dag imorgon. Uppstigning klockan 04.00. Klockan 05.02 går tåget mot Göteborg, jag ska på nätverksfrukost följt av ett jobbmöte följt av en nätverkslunch. Sedan kommer jag att vara död. Men innan dess ska jag köra after workspinning klockan 16.30. Någon annan som också ska spinna 16.30? Då kan vi ha en virtuell träningsdejt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Jag kan varmt rekommendera superlöparen spring-Thererse spinningpass på SATS Kungsgatan. Fredagar kl 17.30 och måndagar kl 18.30 (dessutom 90 minuter!). Grymmt bra pass!!!

  Carro 2009-11-27 11:54:16
  Svara
 • Tyvärr jobbar jag till 18, men ska tänka på er som spinnar vid 16.30. Jag simmar däremot vid 19. 🙂

  Madde 2009-11-27 10:26:36 http://www.metrobloggen.se/fitnesscoachen
  Svara
 • Jo, 16.30 ska jag köra ett spinningpass. Men eftersom det är 16.30 finsk tid så lär vi nog inte riktigt spinna på samma gång för det.

  Alexandra 2009-11-27 05:17:09
  Svara
 • Damn vilken inspirationskälla du är! Vore asnajs att träffa dig irl någon gång! Kram

  Petra 2009-11-26 23:36:28 http://egokick.blogspot.com
  Svara
 • Jajemen, jag sitter oxå på spinningcykeln vid den tiden. Vi har ”spinningmaraton” på mitt jobb/gym hær i Oslo och jag ær en av instruktørerna – 2,5 timme kør vi den hær gången! Ska bli såååå skoj!

  Lena 2009-11-26 22:44:33 http://frokenappelbo.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!