Krya på Grabben!

Grabben är lite sjuk och deppig. Så nu tycker jag att ni ska gå in på hans blogg och skriva något kul. Eller kanske svara på hans fråga i detta inlägg. Själv ska jag avsluta mitt jobb och ladda inför lite träning. Sedan blir det till att springa hem fort som sjutton för klockan 21 är det Kniven mot strupen på 3:an, och det handlar om en Halmstadsrestaurang. En restaurang jag varit på men tyckte var rent ut sagt förskräcklig. Ska bli väldigt intressant! Krya på Grabben nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Oh my god, vågar du verkligen titta när du har ätit där?! Tänk om det är jättesnuskigt med rutten mat och sånt. Då måste du kanske kräkas… Eller överdriver jag nu igen…? 😉

    soffan 2009-11-27 13:34:01 http://www.metrobloggen.se/soffans
    Svara
  • Jäklans vad mycket träningsskor! Jag var och provade ut ett par helt grymma träningsskor igår på Stadium, blinkade rätt mycket åt sambon och hoppas få dessa i julklapp 😉

    Jag läser företagsekonomi, kulturgeografi och turismvetenskap och just nu läser jag om ekonomiska effekter inom turismen och då blir det ju en hel del ”ekonomitrams” så det kan nog vara något liknande NEKEN som du läste!

    Hoppas du får avsluta dagen med lite skön träning iaf, jag kom nyss hem från cardioträning (cross+löpband) + magträning, skönt!

    sanna 2009-11-26 17:26:50 http://capturethismoment.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!