Tis 24 nov (forts.): Löpning

Efter jobbet gav jag mig iväg på ett planerat löppass. Det var bara att utföra: passet stod inplanerat i kalendern och hade publicerats på bloggen. Som vanligt var det förjobbet innanför ytterdörren som var jobbigast: att klä på sig rätt kläder. Själva springandet är faktiskt rätt skoj. Men det tänker jag för sällan på när jag suckar över tights och dubbla lager tröjor.

Fast idag var jag lite klädesinspirerad. Vi är ett gäng bloggare som testat kläder från Craft under våren, och vi fortsätter nu under vintern. Så idag skulle det ut och testas lite grann. Vad jag tyckte och vad jag testade dyker upp snart, måste bara ge alla andra chansen att också testa. Och så måste jag testa lite mer. Typ i regnväder. Idag sprang jag visserligen i mörker, men det var torrt på marken!

Jag sprang en runda på ungefär en timme och höll hela tiden utkik efter den här tjejen eftersom jag vet att vi delar samma ”löparhood”, men hon sprang aldrig om mig. Såg att Spark i baken meddelat på Facebook att hon skulle skippa löpningen till förmån för spinningen, så jag hade en till persons löprunda på mina axlar (den vägde ganska lätt så det var aldrig något problem). Därför jag la till lite backintervaller när jag hittade bra backar.

Och som vanligt när jag precis avslutat en löprunda tänkte jag för mig själv ”fan vad kul det här är, varför springer jag inte oftare?”. Det händer varje gång! Varför lär jag mig inte? Denna gång ska jag komma ihåg det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Sant, det är inte alltid som det känns rätt innanför dörren, men väl ute så känns det ALLTID rätt!! Bara stänga av tankarna och ge sig ut så får man sin belöning!

    Carina 2009-11-25 12:48:22 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Men det är ju så förbannat jobbigt att byta om 😉

    Anna 2009-11-25 11:17:52 http://metrobloggen.se/annoula
    Svara
  • Grymt med löpning som blir av! Jag har också börjat testa…men valde att packa gammalt o slitet för kvällens nmt faktiskt.

    Sofy 2009-11-25 10:57:56 http://www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Riktigt snygga kläder iallafall!! Hoppas att de fungerade bra.
    Matilda

    Matilda 2009-11-25 10:25:02 http://www.matildapamelius.blogspot.com
    Svara
  • Kanske för att det går för länge mellan gångerna? 😉 Prova att springa lite oftare så ska du se att du minns för löpning ÄR underbart! 🙂

    Ingmarie 2009-11-25 09:43:10 http://blog.nemonisimors.com
    Svara
  • Jag höll till i andra trakter igår! Slafsade runt i lerpölarna på femkilometarn på Galgberget lite tidigare på dagen och njöt av att springa i dagsljus för en gångs skull. Fast mest var det ett skitpass där det gjorde ont lite här och där, så det var roligt att läsa att du haft ett sånt där fint pass då man återupptäckte hur mycket man gillar löpningen!

    Therese 2009-11-25 07:52:05 http://theresewahlgren.blogspot.com/
    Svara
  • Ska bli spännande att se vad ni fått den här gången, det har ju pratats en hel del om den där testningen på ett visst annat håll, haha 😉

    Och det där med att byta om ÄR fatiskt (oftast) det jobbigaste! konstigt egentligen 🙂

    Andréa 2009-11-24 23:23:30 http://lopningolivet.blogspot.com
    Svara
  • Jag tycker också att det kan vara så himla jobbigt att komma iväg på vintern när det behövs så många lager kläder. Men väl hemma efter passet är man alltid så himla nöjd . Konstigt att man glömmer den känslan så fort?!
    Kram

    Miss Agda 2009-11-24 22:19:10 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!