Tis 24 nov: Cirkelträning med PT

Jag bytte lunchen mot PT-träning och såhär i efterhand är jag mycket nöjd med bytet. Lunch får intas framför jobbdatorn istället. Det är svårare att träna framför datorn…

Vi körde i cirkelträning i salen och det var jobbigt på det där sega sättet. Ni vet, jobbigt på samma sätt som det är när man gör axelpressar med tungt lastad stång. Eller bicepscurls. Inte sprintjobbigt alltså.

Trots att vi jobbade igenom kroppen lika ordentligt som på en pumpklass så måste jag säga att cirkelträning på detta sätt är betydligt jobbigare. Det är bara lite svårare att fixa själv – med betoning på ”bara lite”. Nästa gång jag får för mig att gå på pump ska jag påminna mig själv om att köra cirkelträning istället. Det är ju faktiskt både mer styrka och mer kondition inblandat.

Medan vi satt och stretchade mot slutet så kom vi fram till att jag kanske skulle sluta träna spinning på ett tag. Det är en chockerande tanke men den har grott i mitt huvud den senaste timmen och kanske ska jag göra ett litet spinninguppehåll. Fast inte just nu. Och inte förrän jag har snackat igenom min periodiserade träning ordentligt med PT:n.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Cirkelträning är verkligen superkul och superbra. Körde funktionell cirkelträning i Portugal i våras. Kul träning med bra effekt!

    Carina 2009-11-25 12:45:43 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Kan du inte utveckla inlägget och tankegången lite, vore intressant!

    Malin 2009-11-24 21:20:03 http://rosamiltondagboken.blogspot.com/
    Svara
  • Ingen mera spinning? Why?

    sanna 2009-11-24 20:49:30 http://capturethismoment.blogg.se/
    Svara
  • Fastare i kroppen =)

    Susanne 2009-11-24 16:13:12
    Svara
  • Snygga Susanne: på vilket sätt är du i bätte form menar du?

    traningsgladje 2009-11-24 13:58:07 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Jag har – hör & häpna – faktiskt tagit spinninguppehåll under denna höst och lagt energi på kontinuerlig styrketräning istället. Resultatet = lite bättre form men lite sämre kondis.

    Susanne 2009-11-24 13:45:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!