Pepparkakshus!!!

Jag har fått en snilleblixt. Som jag skrev i inlägget nedan så älskar jag att baka. Problemet är bara att min Grabb är så dålig på att äta så det brukar sluta med att jag får slänga det jag bakar, eller äta det själv. Inget av de två alternativen är särskilt bra. Men jag vill ju baka!

Nu har jag kommit på hur jag ska komma in i julstämning genom att pepparkaksbaka utan att behöva bekymra mig om vad jag ska göra av mina ätliga alster. Jag ska baka pepparkakshus förstås! Det är bakning utan ätning, sjukt bra! Nu längtar jag till helgen. Då ska jag köpa mig en flaska riktig Malbec och baka pepparkakshus. Och träna sjukt mycket. Och kolla Idol och Robinson och kanske lite skidåkning. Fast först ska jag skaffa mig en grymt bra vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Känner igen mig lite där. Har blivit så hemmafru-ig på senaste och tycker att det är så kul och baka. Men försöker vara lika duktig som dig och hålla mig undan allt vad kolhydrater heter så det blir ju lite knepigt. Min man äter ju en del, men mest blir det bara stående. Så jag ska nog härma dig lite och baka pepparkakshus jag med.

    Gillar din blogg skarpt förövrigt! 🙂

    marielle 2009-11-25 21:14:20 http://lifeofmaaryl.blogg.se
    Svara
  • Pepparkakshus är det bästa. Särskilt att designa allt också. Plus att man kan äta så mycket deg för det blir alltid massa över mellan bitarna man skär ut!

    thePilla 2009-11-25 18:14:26 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Jag har bakat pepparkakshus de senaste 2 jularna ”hemma” hos mamma o pappa … Husen har uppskattats av småfåglarna i deras trädgård när julen lidit mot sitt slut 🙂

    Tove 2009-11-24 21:06:07 http://tovan.upliving.se
    Svara
  • Vilken bra idé. Det är ju första adevent (redan!) till helgen, perfekt för bak! Ifjol bakde vi ett utedass! Kul att skapa lite nytt. Kanske en carport i år? ;o)

    magdalena 2009-11-24 08:59:36 http://pladuska.blogspot.com
    Svara
  • Eller sa kan du baka av hjartans lust och ga ner med det till fralsis/roda korset/stadsmissionen/ditt lokala alderdomshem, de brukar bli vansinningt tacksamma.

    Lena 2009-11-24 08:05:33
    Svara
  • Haha, strålande idé. Jag har också det där bekymret, jag gillar att baka men inte att äta. Jag brukar släpa med mig det jag bakar till jobbet. 🙂

    Therese 2009-11-24 07:34:31 http://theresewahlgren.blogspot.com/
    Svara
  • Låter som en toppenhelg! Glöm inte julmusiken till pepparkakshusbygget… 🙂

    Prralin 2009-11-24 07:31:41 http://prralin.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!