Designsamarbeten

Jimmy Choohysterin hade precis lagt sig innan nästa bomb slog ner: Jade Jagger blir gästdesigner för Indiska. Samarbetet lanseras senare i vår. Innan dess ska Sonia Rykiel designa lite för HM. Jag tycker det känns något tröttsamt med alla samarbeten som kommer hack i häl. Och temperaturen på Jimmy Choohysterin kändes ganska låg. Vem bryr sig, liksom? Konceptet är kul men det är dags för ett nytt grepp.

Vad jag inte hade sagt nej till är en gästdesigner på Stadium till exempel. Tänk om Williamssystrarna (minns inte vem av dem som är den färgstarka) hade designat lite sportkläder. Eller om någon annan färgstark stjärna designat träningsskor. Det hade varit skoj, och annorlunda!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Håller med dig. Det är för mycket samarbeten för att man ska orka bry sig. Jimmy Choo hade inget snyggt tycker jag. Serena heter den färgstyrka syrran.

    Sporty Spice 2009-11-24 23:45:03 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Sportmärket HUMMEL kommer snart att göra ett samarbete med Bianco. Sport goes fashion. http://www.bianco.com/bianco_fashion/bianco-hummel.html

    Matilda 2009-11-24 22:23:03 http://biancotaby.blogspot.com
    Svara
  • Apropå kokosfett, så skulle inte jag använda kokosfettet i silverpaketet (sägs att framställningen inte är helt ok), utan köpa ekologisk ”kokosolja” från hälsokraft eller annan hälsokostaffär, finns även i lösvikt :o) eller köp på http://www.lchfbutiken.se/
    Du smälter ner det i te, lagar mat skonsamt i det, smörjer in dig, är bra i dessa virustider, eftersom det sägs vara virushämmande och stärker immunförsvaret.
    Lycka till!!

    Sophia 2009-11-24 18:30:22
    Svara
  • bra idé!

    Alexandra 2009-11-24 17:01:12 http://alextheaddict.blogg.se
    Svara
  • Appro på deisgn… gissa vad jag har klart! 🙂

    Jessica 2009-11-24 16:43:21 http://www.jessicaclaren.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!