Dandelion Sportswear

Veckans produkt på Träningsprylar kommer från nya, spännande företaget Dandelion Sportswear. Jag älskar nytänk och det gör Dandelion också. Därför är deras kläder 100% ekologiska och rättviseproducerade och tillverkas i svenskstartade Dem Collectives fabrik i Sri Lanka där de som arbetar får en trygg arbetsplats och lön så att de kan försörja sin familj, få skolgång och läkarvård. Jag undrar om känslan av att ha på sig ett plagg är extra skön om man vet att de som tillverkat plagget faktiskt också mår bra? Jag tror nästan det och ja, jag ser fram emot att testa!

Produkten som finns på Träningsprylar är capribyxan Zoë. Det är ett plagg ur vår- och sommarkollektionen 2010 och jag skulle tro att jag är nästintill först ut med att erbjuda plagget! Zoë kommer att kosta 875kr men på Träningsprylar blir ett par dina för 775kr (denna vecka bjuder jag på frakten). Men, erbjudandet gäller bara denna vecka och dessutom i ett begränsat antal…

Tjejen längst ner till vänster bär capribyxan Zoë

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar dandelion och deras tänk!! eko och rättvist! Kan inte köpa kläderlängre som inte är det. Sen är de så bra för de är i naturmaterial, vilket är hälsosamt för ja, kvinnor och vår ”kvinnlighet”, haha. Men det är sant. Mycket bättre. Stretch och syntet är inte bra. Rekommenderar Julia tank top och Lisa P Byxor!

    carro 2010-11-30 20:51:15
    Svara
  • Vad roligt att du fåt tlite medial uppmärksamhet, läste om träningsprylar i Fitness igår! 🙂

    ÄtaTränaKämpa 2009-11-23 14:11:28 http://atatranakampa.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!