10 saker om mig

Jag har fått awarden ”I think you are an awesome girl” och en utmaning från energikällan Miss Agda. Tusen tack vännen!

Utmaningen består i att berätta 10 saker om mig själv och så ska jag ge awarden vidare till 3 bloggare. 3 andra bloggar som jag gillar och som inspirerar mig är MarathonMia, Sofy och Sporty Spice. Varsågod – känn er utmanade!

Här kommer mina 10 grejer om mig själv:

1. Jag älskar att baka och hade gärna blivit bagare eller konditor. Fast högre upp på listan över intressanta yrken kommer brandman, eller idécoach (det finns många yrken man inte vet om).

2. Jag har inget av ovanstående yrken. Jag jobbar med att kartlägga online- och sociala medier, och så frilansar jag som skribent och gör en del PR- och eventjobb. Ja, och så jobbar jag ju med hobbyprojektet Träningsprylar och med min sambos företag FyrverkeriDesign (nej, vi skjuter inte raketer). Jag gillar mitt jobb, baka kan jag faktiskt göra på fritiden…

3. Jag har sjukt kommersiell musiksmak, men jag väger upp det genom att avsky romantiska komedier och älskar istället nattsvarta draman.

4. Träning får mig alltid på bra humör när jag är sur eller rastlös.

5. När jag kommer på en av mina ”galna utmaningar” så tänker jag aldrig att det ska bli jobbigt. Jag vet inte riktigt vad jag tänker på och har inget svar på varför jag vill göra det men det handlar nog mycket om att göra det som ingen annan gör. En bit in i utmaningen ångrar jag mig nästan alltid och förbannar min egen dumhet men efter ett tag går det bra igen och det slutar oftast lyckligt.

6. Jag ogillar vardag och vill att varje dag ska vara en fest och ser ingen anledning till varför det inte ska vara så. Life is for living!

7. Jag vill skriva en bok om träningsglädje, en slags inspirationsbok. Det var länge mitt mål med bloggen. Idag har jag fler mål än så men boken vore fortfarande skoj att förverkliga.

8. Jag är dålig på att göra ingenting men jag lockas av tanken. Typ ligga under en filt i soffan och läsa en bok. Jag läser gärna böcker på tåg men jag har både datorn och TV:n på i soffan.

9. Jag gillar road trips och vill åka Route 66 genom USA. Och så vill jag åka till Alaska och till Newfoundland i Kanada. Och till Maldiverna eller Seychellerna för att se what all the fuzz is about.

10. Jag kan tänka mig att flytta till Åre några år (om några år) och har en känsla av att jag kommer att göra det också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Kommersiell musik? Då borde du ÄÄÄÄLSKA mig.
    Jag är en tvättäkta popprinsessa utan skam i kroppen(Där av inlägget här..)
    På min sida skriver, sjunger jag och publicerar massor av musik.
    www.camillagervide.com

    Ps. Jag vet att sånna här inlägg är feeeel enligt jantelagen. Gilla läget liksom..=)

    Camilla 2009-11-24 15:47:21 http://www.camillagervide.com
    Svara
  • Vad kul att läsa lite om personen Sara (är väldigt övertygad om att du faktiskt kommer att flytta till Åre… 🙂

    Hannas mamma laddar 2009-11-24 11:29:44 http://hannasmammaladdar.wordpress.com/
    Svara
  • Wow … tack för awarden och utmaningen. Ska fnula på det och skriver imorgon. Nu är klockan 10:08 och jag vill bara krama kudden (och maken). =)

    Sporty Spice 2009-11-24 04:09:09 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Flytta till Åre låter som en toppenidé! 🙂

    sanna 2009-11-23 22:56:49 http://capturethismoment.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!