Mina Nikeskor

Fick en fråga hur jag använder mina ganska nya skor som jag köpte från Nike, och vad jag tycker om dem. Jag slog till och köpte 3 par, ett par vita basic, ett par svarta lite glansiga och så ett par koralloranga.

Tyvärr vet jag bara modellnamnet på ett par av dem – de oranga är ett par Nike Zoom Sister One+. De rosa skorna som alla springer omkring med är i samma modell och jag tokgillar dem. De är lätta smidiga och man är ”nära golvet”. Jag gillar inte skor med för mycket ”sula”, de som har luftkuddar och annat. Jag vill känna golvet under mina fötter och ja, jag vill faktiskt känna om jag står på en ärta. Jag tycker man får bra träningskänsla då.

De svarta skorna är jag inte riktigt överens med. De har lite för mycket sula på hälen men jag gillar att de är svarta (jag har inga svarta skor) och nog fyller de sin funktion de med.

De vita använder jag inte alls till träning. De känns liksom inte som träningsskor. Istället använder jag dem till jobbet, de är faktiskt sjukt snygga på och mycket mer hållbara (de blir inte lika smutsiga) än ett par vita tygskor. Men de är otroligt bekväma. Troligtvis de bekvämaste skorna jag haft – så jag älskar dem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Kick ass – snygga! Alla tre.

    MarathonMia 2009-11-20 13:37:47 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara
  • Snygga skor!! 🙂

    Dessi 2009-11-19 22:46:06
    Svara
  • Nina: pump är inga problem, då står man ju mest still. jag tycker även att de funkar skitbra till allt från combat och box och crossfit men smaken är ju som baken. på löpband ska man nog ha löparskor, det blir ett annat typ av steg och annan fotisättning där.

    Caena: hmm, jag har omvända problemet…

    traningsgladje 2009-11-19 13:02:12 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Jag är sjukt sugen på ett par Nike Zoom Sister One+, men är lite osäker än. Jag tränar mycke Body Combat, Body Pump och löper gärna på treadmills, tror du de skulle funka till det? eller behöver man kanske en sko med mera sula för sånt?

    Nina 2009-11-19 12:55:31
    Svara
  • Otroligt.. jag drar mig för att köpa nya träningsskor. och då menar jag ett par. eller ett par spinningskor..

    Och här visar man upp..- inte bara ett par snygga.. utan 3 par snygga skor!!!
    otroligt.. =)

    Caena 2009-11-19 12:55:10 http://www.10kvadrat.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!