Tis 17 nov: Spinning i Afrika

Idag ligger Afrika i Landala och idag har jag varit där och cyklat längs en dammtorr väg i solgasset kantad av trummor som aldrig tystnade. Eller hur var det nu Magnus?

Okej, vi tar det från början. SATS Landala hade temadag idag – afrikanskt tema. I cykelsalen stod en livs levande trummis, förvisso en väldigt blek sådan för att vara afrikan men trumma kunde han minsann. Det är skoj när det händer grejer man inte förväntar sig och trots att jag hade problem med pulsen så kändes det som en bra klass att spara i minnet.

Allra coolast var det när musiken var avskalad så att bara trummorna hördes. Då kunde jag gå in i mig själv och landade äntligen på en puls där jag kände igen mig. En puls där 83-85% av max faktiskt kändes som 83-85% av max på det där bekvämsköna men ändå jobbiga sättet, ni vet – när man har det där flowet. I övrigt var varje minut en kamp för att få upp pulsen. Låg och såsade runt 60% under nästan hela uppvärmningen och kunde inte lägga på mer vikt för då blev jag så trött i benen. De enda gångerna jag kom uppåt 75% var under de stående partierna. Jag tror jag har lite trötta ben från igår…

Körde 45 minuters rygg- och magträning innan spinningen. Tänkte mig en repris på förra veckans 500 reps leg workout, fast nu med fokus på corepartiet. och det gick ju bra. Tror jag landade på 6-700 någonstans. Men ben är mycket roligare…

Bild kommer snart…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kul att du var med Sara! Just nu känns världen så tyssst- hehe;)

    Magnus 2009-11-17 23:18:41 http://spinspirit.blogspot.com/
    Svara
  • låter riktigt härligt 🙂 själv vart det spinning för mig med, men inte i ”afrika” 😉 men ett grymt pass var det, avslutade med en 45:a på gymmet – biceps, rygg, axlar =) känner mig jävligt glad, nöjd o avslappnad nu när jag sitter här i soffan! för övrigt, du visade ju lite pjux du köpt nyligen (från nike tror jag!?) vad var det för dojor? Inomhus/utomhus? hur är dem? osv.. Behöver nya!!!

    sanna 2009-11-17 20:45:02 http://capturethismoment.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!