Sön 15 nov: löpning före frukost

Vilken start på dagen det har varit! Jag vaknade till herrarnas första slalomåk i finska Levi där Andre Myhrer åkte snabbast av alla. Sedan var jag ute och sprang. Det var lika bra att ta tillfället i akt.

Jag hade med mig Ipoden och trippade fram (den nya löptstilen jag försöker anamma känns mer som tripping än löpning) tills musiken tystnade för att musikmanicken hängde sig. Men då hade jag inte så långt kvar hem. Farten höll jag uppe ändå eftersom det var så mycket folk som var ute och gick. Hur menar jag nu, kanske ni undrar? Jo, är det mycket folk ute så är det många att springa om. Efter sista backen hade jag andan högt, högt upp i halsen och kände mig lite trött.

Om jag ska leta tråkigheter så var det väl att trippingen inte flöt på lika bra idag. Det var mest under de sista 5 minutrarna som jag fick till det. I början var benen så tunga att jag inte fick till några kickar. Men det är klart… man kanske ska ha lite fart om man ska hälkicka?

Nu är det dags för frukost och sedan fortsätter sköna söndag med herrarnas andra åk. Heja Andre!

Jacka från Casall. Funktionst-shirt från Craft. Mössa från Peak. Kompressionstights från Casall. Skor och strumpor från Nike.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hurt-Sara! 🙂 Alltså, inte ”hurt” som i engelskans ”göra illa” utan som i Svenskans ”ärtig/sportig”… 😀
    Kram

    Jenny 2009-11-15 15:05:25 http://jennysundin.blogg.se
    Svara
  • Härligt med löpning på morgonen! Är du nöjd med casallbyxorna du hade på dig när du sprang eller upplever du dem hårda?
    Jag tycker alltid att det blir svårt att klä sig för löpning när det blir kallare ute.
    Kram Matilda

    Matilda 2009-11-15 13:41:00 http://www.matildapamelius.blogspot.com
    Svara
  • Härlig start på dagen. Själv har jag haft en vecka med noll morgonpass…. Dock några kvällspass iaf. Har känt mig übertrött och orkeslös. Sitter här nu med järnbrus i glaset och kom på att jag ju kan hitta på nåt helt nytt i träningsväg för att hitta gnistan igen. Så det bli simning snart 🙂 Ser förresten framemot att höra hur kompressionstightsen funkar egentligen!!
    Kram

    Miss Agda 2009-11-15 13:03:21 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!