Sön 15 nov (forts.): Easy line

De senaste veckorna har jag känt mig soft core. Som om all min jävlar anamma gått och dragit något gammalt över sig. Jag har valt soffan istället för ett löppass när det varit mörkt och kallt. Så gör kanske Sara – men så skulle aldrig Puma gjort. Visst minns ni mitt alterego sedan tiden på blogspotbloggen? Jag kände mig mer oövervinnerlig då. Nu känner jag mig bara lagom. Och det är så otroligt tråkigt.

Idag tränade jag 45 min easy line efter det att stackars Myhrer missade och hamnade utanför topp 10 istället för att ta en seger. Istället fick jag glädjas med Saltsjöbadskillen (?) Axel Bäck som kom topp 15 i sin andra världscuptävling någonsin. Fast helt klart snyggast åkte Herbst, eller som Stig Strand sa: ”han åker inte snabbast men han åker med minst fel”. Därför vann han världscupslalomen i finska Levi idag.

Tillbaks till easy linen. Det ser ut som ett rätt så soft core träningspass. Man gör olika stationer i 30 sekunder och byter. Dessutom är det knappt någon vikt på maskinerna (de är hydrauliska). Men vet ni vad? Fan vad jobbigt det är! Särskilt när man ska köra konditionsgrejer mellan varje maskin, typ springa eller hoppa upp och ner på stepbrädor. Då blir det väldans jobbigt. Men, man håller ju fortfarande på i 30 sekunder och frågar du Sara så är det tillräckligt. Men frågar du Puma så skulle hon vilja ha 1 minut. Minst.

Jag jobbar på att hitta tillbaka till Puman. Att prioritera annorlunda. Att uppoffra det som inte är värt det. Att tänka utanför lådan och att helt enkelt bli lite mer av mig själv igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Go Puma! STOR KRAM

    Åsa 2009-11-16 08:12:01 http://asaehrnholm.blogg.se
    Svara
  • Heja Puman!

    Prralin 2009-11-15 22:50:17 http://prralin.blogspot.com
    Svara
  • Vad många fina kloka läsare jag har, ja förutom River då. Haha. Rycka upp mig? 🙂 Jag gillar dig också River!

    Frida: det går till 75% bra. 🙂

    traningsgladje 2009-11-15 22:11:30 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Har just funderat på hur det går för dig och dina november mål. Hoppas du hittar tillbaka till det som du vill hitta till.

    frida 2009-11-15 22:09:37 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara
  • Tror de flesta känner en sådan period just nu, har precis haft en själv. Tror också att man ska vara lugn och ödmjuk och välkomna det. Som min praktiske far säger; tanken måste tömmas för rengöring ibland, annars blir det inte bra….:-)!

    Vi borde bli bättre på att se vår helhet ibland, det är ju den som är fin!

    Höstkram

    Jennifer 2009-11-15 19:12:46
    Svara
  • Jag gillar easy line skarpt! Den marknadsförs som om det skulle vara för gamla och överviktiga…och visst Alla kan köra Easy Line, men jäklar så tungt det blir när man pumpar på i snabb takt! Tyvärr har mitt nuvarande gym ingen sådan utrustning…. Jag tyckte det var ett suveränt sätt att avsluta mina pass på. Tränade gymmet + kond först och avslutade med att köra ut det sista i easy line maskinerna.

    Ofelia 2009-11-15 19:02:21 http://ofeliakommeriform.blogspot.com/
    Svara
  • Hm, känner igen känslan. Men det kommer nog! Lagom-perioderna är säkert där av en anledning, och sen när de är över brukar i alla fall jag få värsta kicken och känna mig supermycket som mig själv igen. 🙂

    Therese 2009-11-15 18:53:34 http://theresewahlgren.blogspot.com
    Svara
  • jag älskar easyline, gillar att man kan pressa sig till det yttersta om man vill men har man en sämre dag kan man ta det lite lugnare men ändå känna att det var ett bra träningspass 🙂 fast jag brukar inte vilja ta det lugnt, då blir ju tiden man lagt ner lite ”onödig”.

    sanna 2009-11-15 18:50:54 http://capturethismoment.blogg.se/
    Svara
  • Axel är riktigt duktig!! 🙂 Mamma och Axels mamma är barndomsvänner, så vi har följt hans ”karriär” ett tag nu. Såg dock inte loppet idag..

    Ebba 2009-11-15 18:47:32 http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
    Svara
  • Ja nu får du ”rycka upp dig”!! Jag har ju alltid tyckt att du borde haft kvart Puman. Inte försent att ta tillbaka det 😉

    / ”River”

    River 2009-11-15 17:56:39 http://riverspringer.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!