Ons 11 nov (forts.): Mera löpning

Jag har precis fått mig en repris på lunchens hallelujahupplevelse. När jag steg ut genom dörren kändes det kallt och rått och otrevligt men 30 minuter senare var det som om världen blivit 15 grader varmare. Jag fick kavla upp armarna och tyckte att omvärlden var rätt så behaglig. Borta var det kalla och det råa, det ruggiga och det gråa. Löpning känns sällan särskilt roligt innan – men det är helt fantastiskt härligt efteråt!

Nu ska här tydligen plockas i ordning (det märks att Grabben kommit hem, han är en sådan där prydligt blå person med struktur och fasta ramar) och sedan blir det lite jobbande med datorn framför TV:n (So you think you can dance börjar ikväll!) och så ska jag fixa med min juldekoration som jag ska få fason på. Glöggen är redan inhandlad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Åh, det är mitt favvoprogram också! Jag trodde ju att det inte kunde bli bättre dansare än säsong 5, men nu har jag tjuvkikat fram tills topp 20 är klar i säsong 6 och jag säger bara DAMN!
    ”Season 6 is gonna blow season 5 out of the water” som Mia Michaels säger… 😀
    Kram

    Jenny 2009-11-12 11:12:14 http://jennysundin.blogg.se
    Svara
  • Jenny: 🙂

    Anna: haha, du skulle sagt hej! var det igår när det regnade? låt dig inte avskräckas om jag ser ut att ha bråttom eller ser sur ut nästa gång. för jag är glad egentligen. haha. roligt att du gillar bloggen!

    traningsgladje 2009-11-11 22:56:51 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Haha, måste bara säga att jag såg dig på centralen i Göteborg häromdagen, och jag blev helt starstruck, nästan skakig i benen till och med. Eller bloggstruck kanske man kan kalla det 😉

    Tror inte att jag har kommenterat detta innan, men ville bara få fram att jag tycker att du har en grym blogg, träningsglädjen går verkligen fram och du verkar ha ett vettigt förhållningssätt till träningen. Att vilja träna för att det är roligt 🙂
    Tack för en bra blogg!!

    Anna 2009-11-11 22:53:32
    Svara
  • Åh vad jag blev sugen på glögg nu! Mmmmmm.

    Jenny, Halmstad 2009-11-11 20:56:55 http://millbergskan.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!