Tis 10 nov: En svart dag

Hela dagen har varit svart, svart, svart. Och så lite grå. Jag klädde mig i svart till jobbet och helsvart till träningen. Det var en sådan dag helt enkel. En sådan där bekväm mysdag där jag inte vill sticka ut, utan mer smälta in och inte synas alls. Tisdagar är inte min favoritdag. Färgglada byxor och tröjor passar bättre på andra dagar, hur jag klär mig avspeglar mitt humör. Det gråa få symbolisera vädret. Ösregn i Göteborg – grått med uppehåll i Halmstad. Älska tisdagar!

Jag tränade med min PT ikväll, men valde bort corepasset timman innan och tränade lite crosstrainer framför Biggest Loser istället. Det är dags att göra om styrketräningsprogrammet och ikväll körde vi en blandad kompott för överkroppen. Vi supersettade som vanligt men lade upp det på ett annat sätt och körde 1 minuts vila mellan alla övningar. Jag tror vi är på väg att köra färre repetitioner i fortsättningen vilket jag ser fram emot. Det är så tråkigt att räkna till 15 (repetitioner). Det är evighetslångt!

Ni som är uppmärksamma har noterat att jag inte tränat på en vecka. Livet runt omkring har fått ta för mycket plats. Jag tror att lite variation vad gäller både anläggningar och träningsformer kan hjälpa. Och så lite nya rutiner. Man måste tänka lite annorlunda och hitta nya strategier – och nya möjligheter – när man plötsligt inte jobbar hemifrån varje dag längre. Numer pendlar jag 26 mil om dagen. Det är både en utmaning och en petitess.

Black is beautiful. Nästa gång ska jag öppna ögonen när jag tar kort!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!