Jag är hemma!

Det var underbart att få sova i min egen säng inatt. Jag fullkomligt älskar att vara hemma! Imorgon har jag bestämt att julen ska dra igång hos oss. Oftast firar jag jul i Åre och vi brukar vältra oss i snö och skidåkning men det finns sällan plats för tomtar och troll. Hemma hos mig själv har det nästan aldrig julepyntats – jag har aldrig hunnit med! Men imorgon ska jag minsann börja. Ikväll hinner jag inte för ikväll ska jag långtidsträna. Någon ordning får det ju vara bland prioriteringarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Calle: toppenbra med input!! det var så pass bra att jag nu skrivit ett helt inlägg om det, för att få fram fler åsikter. tack!! 😀

    Träningsglädje 2009-11-10 09:40:25 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Jag kommer absolut att läsa ändå. Endast lite input i positiv anda….

    Calle 2009-11-10 09:19:45
    Svara
  • Jessica: Åre är som bäst under jul (fast inte skidåkningen kanske)

    Calle: kul att du gillar bloggen, det gör mig glad. håller med om att annonserna är lite för många ibland. jag ligger på en portal där jag själv inte har hand om annonseringen så den påverkan jag har på antalet annonser och dess utformning är att lämna spotlife. i dagsläget finns det inte riktigt något annat bra ställe att finnas på så tills vidare finns jag kvar här. jag hoppas ni läser ändå och så hoppas jag innerligt att annonserna blir mer riktade så att de faktiskt intresserar mina läsare.

    Träningsglädje 2009-11-10 09:16:55 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Hej!

    Kanonblogg du har! Här läst bloggen en längre tid och det känns som antalet reklambanners i bloggen snart tar överhanden. Numera får man scrolla för att komma ner till senaste inlägget.

    Tack för en bra blogg annars.

    Calle

    Calle 2009-11-10 09:11:26
    Svara
  • ooo jag vill till Åre över jul, har börjat och kika på om det är möjligt.

    KRAM
    J

    Jessica 2009-11-10 09:05:52 http://www.jessicaclaren.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!