Veckans vara på Träningsprylar

Veckans pryl är en grej som ofta glöms bort eller bortprioriteras. Ibland kan denna grej bli hur dyr som helst. Jag har skrivit rätt många gånger om den här grejen och jag är rätt så kräsen. I vardagen, när jag tränar och framförallt när jag åker skidor. Jag snackar strumpor!

Jag kan inte åka skidor (utför) utan mina ultratunna ultrafunktionella skidstrumpor. Det går inte! Det blir fuktigt och kallt och jobbigt. När jag plockar ur fötterna ur mina spinningskor vill jag inte lämna blöta märken på golvet. Det ska vara snustorrt, som genom ett under. Med bra strumpor är detta verklighet och denna vecka kan denna verklighet bli din genom strumpor från GoCoCo.

Det har skrivits en del om GoCoCos strumpor på olika bloggar. Det är ett syskonpar som ligger bakom företaget, och det roliga är att tjejsyskonen har en bakgrund som involverar både sport och textil. De har utvecklat ett funktionsmaterial som består av överblivna kokosnötter. Det aktiva kolet från kokosnötterna ger en massa fördelar, bland annat effektiv fukttransport och mindre svettdoft.

I vanliga fall kostar strumporna 120 kronor paret. På Träningsprylar blir strumporna dina för 100 kronor – inklusive frakt! Beställ 1 par eller flera, valet är ditt. Men skynda fynda, erbjudandet är begränsat och först till kvarn…

Välj mellan färgerna turkost, grönt, svart och vitt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!