The SATS vs Sportlife story, episode 47.

Jag ringde Sportlife idag. Man kan bli Sverigemedlem och träna på alla Sportlifeanläggningar, och då har man alltså tillgång till ett gäng inträden på övriga Klubb Sverigegym. I Stockholm finns numer några Sportlifeanläggningar – vid Stureplan, Odenplan och ute i Gustavsberg. Jag är för övrigt mycket nyfiken på hur strategerna på Sportlife tänkte där. Gustavsberg av alla ställen?

Men jag är fortfarande inte helt övertygad. Därför tänkte jag träna lite på Sportlife kommande vecka. Snacka om att detta är en never ending story. Mitt SATS-medlemsskap går ut på onsdag. Eftersom jag har några PT-timmar kvar så fortsätter jag med SATS-kortet eftersom jag har en månads ångerrätt. Jag har också ett klippkort på Sportlife som jag fick i goodie bagen på Rosa Bandet.

Det finns några andra skäl till varför jag inte är helsåld på Sportlife/Klubb Sverigealternativet. Det är en petitess i sammanhanget men det stör mig. Det är Sportlife Citys hemsida. Och det är Form Friskvårds marknadsföringsmaterial. Det är för många stavfel i texterna och det ger ett slarvigt intryck. Om marknadsföringen inte håller hög standard – hur hög standard håller resten av deras erbjudande?

Kräsen och oviss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Hahaha, jag är precis som du – stavfel och slarv i marknadsföringsmaterial går fetbort.

    gullfot 2009-11-01 13:20:31 http://tre-veckor-raw.blogspot.com
    Svara
  • Felstavningar går ju fett bort, det håller jag med om. Ska faktiskt till Sportlife Garnisonen imorgon på jobb 🙂

    Petra 2009-11-01 11:51:02 http://egokick.blogspot.com
    Svara
  • Åhh, säsång… Får rysningar. Men eftersom jag är trogen sportlifeare så måste jag säga att jag tycker att intrycken när man är på gymet väger upp 🙂
    Vill även passa på att föreslå Sportlife Almedal. Ligger inte lika nära centralen som city och exclusive förstås, men det tar inte så många minuter med vagnen. Självklart bra instruktörer, men ofta många engagerade deltagare också, vilket jag tycker kan ge lite extra i träningen.
    Måndagscombat på Almedal, oslagbart 🙂

    Anna 2009-11-01 11:25:03
    Svara
  • Nej det där med stavning och meningsbyggnad verkar inte vara gymmens specialité direkt. Nästan alla annonser för de flesta kedjor tycker jag innehåller fel..

    Såg även kommentaren ang frölnda vs city vs exclusive. Du skrev att exclusive ligger på fel sida centralen, men det gör väl city också då?? City och exclusive är ju jättenära varandra, bara några hundra meter. Och exclusive är nog närmare centralen än city faktiskt 🙂

    Andréa 2009-11-01 09:46:41 http://lopningolivet.blogspot.com
    Svara
  • Tja det tar ju 15-20 minuter med buss från centralen så då kanske det inte heller är det optimala:(
    Men har du tid nån gång så tycker jag du ska testa!

    Alex 2009-10-31 21:53:46 http://halsotoppen.blogspot.com
    Svara
  • Prralin: tycker jag också.

    Alex: hur långt bort är frölunda från city? eftersom jag pendlar till/från halmstad varje dag har jag inte så mycket tid att åka några längre omvägar från city… och exkclusive ligger tyvärr på fel sida om centralen…

    Carina: tack vännen. läste precis om ditt och freddys långpass. ni e grymma!

    Soffan: ja… hoppas de är bra. men någon tyckte sats höll bättre kvalitet på sina instruktörer så då blev jag nojjig igen.

    traningsgladje 2009-10-31 19:22:57 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Det är ganska mycket pengar man pyttsar in till dem och då har man rätt att vara kräsen. Fast det gör ju inte besluts-processen enklare förstås… 😉

    Prralin 2009-10-31 19:08:45 http://prralin.blogspot.com
    Svara
  • sportlife city e inget o ha:P testa frölunda nästa gång o säg vad du tycker. Jättefint där!

    Alex 2009-10-31 18:37:07 http://halsotoppen.blogspot.com
    Svara
  • Schyssta rosa dojjor!!

    Carina 2009-10-31 18:16:36 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Jag håller med till hundra procent, det ger ett väldigt oseriöst intryck ”Säsång”??? Holy smoke… Däremot så har jag bara hört bra saker om deras instruktörer och gruppträning!

    soffan 2009-10-31 18:04:27 http://metrobloggen.se/soffans
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!