Saker som pockar på mina pengar

Jag kikade runt bland gamla bilder igår och hittade bilden nedan. Den får mig att vilja slinga mig lite blondare igen. Jag var först ganska blond, och sedan ganska mycket blond, ett gäng år innan jag började blogga. Lagom till min bloggdebut blev jag mörk igen men för något år sedan blev jag återigen under ett par månader. Gräset är alltid grönare på andra sidan.

Medan jag funderade på om jag hade roligare som blond kom jag på att för de pengarna jag spenderade hos frisören kan jag faktiskt ha 3 gymmedlemskap. Och det är rätt så skoj. Eller så kanske drömmen om den där bilen jag vill köra kommer lite närmare… För ärligt talat, för de pengar jag sparar genom att inte hålla på med evighetsslingandet kan jag inte köpa 2 par träningsskor i månaden varje månad. Inte ens jag klarar av det i det långa loppet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag tycker du passar bäst som mörkhårig – och att du då också spar pengar, det blir ju en win-win situation. Kul förresten att du drömmer om samma bil som jag …

  Terese Alvén 2009-11-01 12:38:14 http://www.sparkibaken.se
  Svara
 • Jag låter min mamma färga mitt hår, då kan jag få både nya roliga träningsgrejor och fint hår. 🙂

  Madde 2009-11-01 08:14:24 http://www.metrobloggen.se/fitnesscoachen
  Svara
 • Har typ samma situation som du. Valde också att börja ljusslinga mitt hår för ett par år sedan och det är ett rent helvete att hålla det snyggt! Fast just nu får det vara värt det, jag trivs med det blonda!

  Eva 2009-10-31 22:49:57 http://www.renaramagrekiskan.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!